Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LŽŪU vs MARITO (1:3)

Dramatiška kova tarp LŽŪU ir "Marito"

Dramatiška kova tarp LŽŪU ir "Marito"

Kovo 6 dieną LŽŪU sporto salėje atkrintamąsias rungtynes žaidė LŽŪU ir "Marito" komandos. Pirmą susitikimą po įtemptos ir atkaklios kovos pergalę išplėšė "Marito" komandos tinklininkai. Rungtynės baigėsi rezultatu 3:1 "Marito" komandos pergale.

Pirmas setas prasidėjo pirmais "Marito" pelnytais taškais. Rezultatyviai atlikdami užtvarą "Marito" komanda  išsiveržė į priekį 7:2, tačiau LŽŪU tinklininkai pasipriešino varžovams ir sušvelnino rezultatą 9:11. Bet tik seto pabaigoje LŽŪU žaidėjai išlygino rezultatą 18:18 bei įgijo pranašumą vienu tašku 19:18. Tačiau kitų atakų metu "Marito"  keliais taškais pralenkė varžovus 21:19. Ypač įtempta buvo seto pabaiga, kai LŽŪU komanda atsilikdama nuo varžovų sugebėjo išlyginti rezultatą 24:24 bei jį laimėti 26:24.

Antrame sete nuo pirmų žaidimo momentų vyko atkakli kova dėl kiekvieno taško. Tačiau šiame sete sėkmė lydėjo "Marito" komandos tinklininkus, kurie šį setą laimėjo 25:23.

Trečią setą sėkmingiau pradėjo "Marito" komanda atsiplėšusi nuo varžovų 6:2. Esant tokiam rezultatui LŽŪU ekipa išnaudojo pirmąją savo pertraukėlę, tačiau suderinti žaidimo nepavyko ir ekipa buvo priversta esant rezultatui 4:9 išnaudoti savo antrąją pertraukėlę. Bet "Marito" tinklininkai nebuvo linkę nusileisti ir toliau pirmavo prieš varžovus. Esant rezultatui 15:9 "Marito"komandoje M. Ivanauskas patyrė kojos traumą ir jį pakeitė V. Lauraitis. Po šio įvykio šiek tiek pašlijo komandos žaidimas, bet jie sugebėjo susikoncentruoti ir laimėti setą 25:23.

Ypač atkakli kova vyko ketvirtame sete. Tai viena, tai kita komanda keliais taškais išsiverždavo į priekį ir intriga tęsėsi iki paskutinių seto sekundžių. Setą 29:27 ir rungtynes 3:1 laimėjo "Marito" komandos tinklininkai.

Po rungtynių LŽŪU komandos treneris Andrius Gavorka sakė, kad viena iš pralaimėjimo priežasčių yra ta, kad trečio ir ketvirto seto pabaigoje komanda nesugebėjo suorganizuoti rezultatyvių atakų.

"Marito" treneris Voldemaras Lauraitis džiaugėsi iškovota pergale ir teigė, kad kova buvo sunki ir varžovai stiprūs, tačiau jų komandai pavyko sumobilizuoti žaidimą. Apgailestavo, kad komandoje vis dar nėra traumas patyrusių žaidėjų, kurie galėtų prisidėti prie pergalių.

Puslapis peržiūrėtas: 2239

Komentarai