Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LŽŪU vs KAUNO KOLEGIJA (3:1)

LŽŪU pergalė prieš Kauno kolegiją

LŽŪU pergalė prieš Kauno kolegijąAndriaus Gavorkos vadovaujami LŽŪU studentai nugalėjo "kolegas" iš Kauno kolegijos

Šį trečiadienį, lapkričio 24 dieną, LŽŪU sporto salėje susikovė "A" lygos vyrų komandos: LŽŪU ir Kauno kolegija. Po įtemptos kovos LŽŪU komanda džiaugėsi pergale rezultatu 3 - 1, o Kauno kolegijos žaidėjams teko pripažinti šeimininkų pranašumą.

Pirmame sete komandos darė daug klaidų, todėl nei vienai iš jų nepavykdavo atsiplėšti nuo varžovų Tačiau seto pabaigoje po rezultatyvių Deivido Juodžio padavimų LŽŪU komanda įsiveržė į priekį ir laimėjo rezultau 25:18.

Antrame sete žaidimas buvo lygus taškas į tašką. Tačiau seto pabaiga sėkmingesnė buvo Kauno kolegijos komandai.

Trečiame sete vyko įdomi kova tarp LŽŪU ir Kauno kolegijos žaidėjų. Nei viena iš ekipų nenorėjo pasiduoti, bet po atkaklaus LŽŪU žaidėjų žaidimo Kauno kolegijos komandai teko pasiduoti šiame sete.

Ketvirtame sete išryškėjo LŽŪU komandos pranašumas ir pasitikėjimas savo jėgomis. Todėl Kauno kolegijos komandai teko nuleisti rankas ir rungtynes baigti pralaimėjimu.

Nugalėtojų gretose pasižymėjo Deividas Juodis pelnęs 13 taškų, jam neblogai talkino Mindaugas Kinderis ir Tomas Lynikas (po 12 taškų), o taip pat Martynas Lynikas - 11 taškų.

Svečių komandoje Nedas Grinkevičius įkalė 11 taškų, Pavelas Ščerba ir Rimvydas Butkus po 9 taškus, o Raimundas Pocius atliko  7 rezultatyvius perdavimus.

Po rungtynių Kauno kolegijos treneris Tomas Skučas teigė, kad komanda yra jauna, todėl su optimizmu žiūri į ateitį ir tikisi pasiekti dar ne vienos pergalės.

Pasak LŽŪU trenerio Andriaus Gavorkos: rungtynės buvo sunkios, komanda dar nesusižaidusi, nes atėjo naujų žaidėjų. Taip pat komanda rungtynių metu jaudinosi, tačiau antroje jų pusėje  įgijo pasitikėjimo savo jėgomis - kas ir lėmė pergalę.









Puslapis peržiūrėtas: 1759

Komentarai