Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LŽŪU vs KAUNO GRŪDAI (1:3)

"Kauno Grūdai" pasiekė nelengvą pergalę

"Kauno Grūdai" pasiekė nelengvą pergalę

Kovo 23 dieną, 20.15 val., "LŽŪU" sporto salėje, susitiko "A" lygos komandos "LŽŪU" ir "Kauno Grūdai". Rungtynės buvo atkaklios, o aikštelėje visą laiką vyko kova taškas į tašką. Vistik brolių Nekrošių vedama "Kauno Grūdų" komanda sugebėjo lemiamais momentais sužaisti tiksliau ir pasiekti nelengvą pergalę, rezultatu 1:3.

Rungtynių pradžia susiklostė labai lygiai ir atkakliai. Nors komandos susitikimo pradžioje dažnai klydo servuodamos, tačiau žaidėjams apsipratus aikštelėje pradėjo vykti daug aktyvesnis žaidimas. Skirtumas visą laiką išliko vos keli taškeliai, o seto pabaigoje abi komandos turėjo praktiškai vienodas galimybes pasiekti pergalę. Vistik šį kartą tikslesni buvo "Kauno Grudų" ekipos nariai, kurie išplėšė pergalę, rezultatu 24:26.

Antrasis setas prasidėjo kiek netikėtu "LŽŪU" komandos spurtu 10:2, ir atrodė, jog šeimininkai šį kartą neišleis pranašumo iš savo rankų ir išlygins serijos rezultatą. Tačiau po pertraukėlės "Kauno Grūdų" žaidimas visiškai pasikeitė. Puikiai jų gretose pasirodė broliai Nekrošiai, kurių dėka skirtumas netik tapo lygus, bet svečiams netgi pavyko persverti rezultatą savo naudai. Sutrikę "LŽŪU" tinklininkai nebesugebėjo atsitiesti ir leido varžovams džiaugtis antra pergale iš eilės. Setas baigėsi rezultatu 19:25.

Suprasdami, kad nebėra kur trauktis "LŽŪU" komandos žaidėjai trečiame sete sugražino intrigą. Žaisdami beveik be klaidų jie užtikrintai pirmavo visą setą, nors vienu metu varžovai priartėjo, bet pasitikėdami savimi šeimininkai sukaupė visas jėgas ir pasiekė pergalę, rezultatu 25:22.

Lemiamas buvo ketvirtasis setas, nors noro laimėti tikrai netrūko "LŽŪU" komandai, tačiau apmaudžios klaidos, bei ne visada užtikrintas puolimas leido nutolti "Kauno Grūdams". Svečiai turėdami maždaug 5 taškų pranašumą rungtyniavo ramiai ir drausmingai. Seto pabaigoje stebuklas neįvyko ir šeimininkams nepavyko išlyginti rezultato, o pergalė atiteko "Kauno Grūdams". Setas baigėsi rezultatu 19:25.

"Kauno Grūdų" komandos treneris E.Podskočimas po rungtynių teigė, kad pergalė buvo labai reikalinga, o komanda vienu metu padarė keletą klaidų gynyboje, bet vėliau žaidė drausmingiau ir laimėjo rungtynes.

"LŽŪU": D.Juodis 20 (20 naud. balų), T.Lynikas 15 (13 naud. balų), A.Gavorka 28 rez. perdavimai (29 naud. balai).

"Kauno Grūdai": Š.Nekrošius 19, K.Nekrošius 16 (18 rez. perdavimai, 38 naud. balai), E.Podskočimas 14 (15 naud. balų).

Puslapis peržiūrėtas: 1334

Komentarai