Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs Bellona (1:3)

Nepralaimėjusi „Bellona“ laimėjo prieš „KTU“.

Nepralaimėjusi „Bellona“ laimėjo prieš „KTU“.

Moterų "A" lygos varžybose susitiko šeimininkių komanda "KTU" ir svečių komanda "Bellona" kuri dar šiame sezone nepralaimėjo. Šiose varžybose "Bellona" ir toliau pratesė savo pergalių kelią, laimėdamos rezultatu - 1:3.

Pirmajį setą labai gerai pradėjo "KTU" merginos laimėdamos seriją rezultatu (10:1) ."Bellona" tinklininkės atrodė šiek tiek sutrikusios tačiau greit atsigavo ir puolė vytis savo varžovės. Tačiau persvarą jau buvo per didelė ir labai didelis klaidų skaičius palaidojo "Bellonos" mintis laimėti šį setą. "KTU" pademonstravusi pavyzdingą žaidimą laimi šį setą rezultatu - 25:18 (1:0).

Antrajame sete "Bellona" jau neleido varžovėms taip stipriai atsiplėšti nuo pat seto pradžios ir iškarto parodė gražią kovą. Abi komandos kovojo taškas į tašką. tačiau seto pabaigoje "Bellona" sužaidė greitai ir kelis taškus sugebėjo sustabdyti varžovių puolimą. Tie pora laimėtų taškų leido jiems lengviau atsikvėpti ir užbaigti setą pergalingai rezultatu - 24:26 (1:1).

Trečiajame sete žaidimo eigą perlaužusios "Bellona" tinklininkės jau rodė agresyvesni ir gražesni žaidimą. "KTU" merginos dažnai strigo puldamos, bet savo klaidas taisydavo gera gynyba ir užtvaromis. Tačiau greita "Bellonos" puolimą yra sunku sustabdyti ir jos vistiek sugeba rinkti taškus. "Bellona" iki pat seto pabaigos laikė įniciatyva ir užbaigė setą į savo naudą rezultatu - 22:25 (1:2).

Ketvirtajame sete daug užtikrinčiau atrodė "Bellona". Tik didelis klaidų skaičius neleisdavo joms įsibegėti ir atitrūkti nuo varžovių. Na, o "KTU" nežadėjo pasiduoti ir rodė labai gražia gynyba ir dėjo didelias pastangas bandydomos kabintis į varžybas. Tačiau problemos puolime neleido joms stipriau "įkasti" svečių komandai. "Bellona" šiame sete ir varžybose buvo geresnios ir šiandien džiaugėsi pergalę rezultatu - 21:25 (1:3).

 

Puslapis peržiūrėtas: 4712

Komentarai