Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LŽŪU vs KCSM-1 (3:1)

LŽŪU užtikrinta pergalė prieš KCSM-1

LŽŪU užtikrinta pergalė prieš KCSM-1

Kovo 30 dieną LŽŪU sporto salėje vyko "A" lygos vyrų rungtynės tarp LŽŪU ir KCSM-1 komandos. Po įtemptos kovos pergalę 3:1 iškovojo LŽŪU komandos tinklininkai.

Pirmas setas prasidėjo lygioje kovoje tarp varžovų. Tai viena, tai kita komanda keliais taškais išsiverždavo į priekį. Bet po tikslių ir rezultatyvių užtvarų KCSM-1 komanda išsiveržė į priekį rezultatu 20:16 ir šiame sete neleido LŽŪU ekipai jų pavyti iki seto pabaigos. Setas baigėsi 25:18 KCSM-1 komandos naudai.

Antro seto pradžią LŽŪU tinklininkai pradėjo klaidomis, bet jo eigoje sugebėjo susikoncentruoti ir kovą tęsti už kiekvieną tašką kaip ir KCSM-1 komanda. Tačiau šiame sete LŽŪU tinklininkai buvo pranašesni už varžovus ir laimėjo 25:21.

Trečią setą žaidybinėmis klaidomis pradėjo KCSM-1 komanda, leisdama varžovams lengvai rinkti taškus (8:1). Tačiau KCSM-1 tinklininkai nebuvo linkę nusileisti ir stabilizavę žaidimą priartėjo prie LŽŪU ekipos rezultatu 7:9. Bet LŽŪU ir toliau tęsė atkaklią kovą rinkdama taškus, kai tuo metu KCSM-1 komanda klydo ir nesugebėjo suderinti žaidimo net ir išnaudojusi abi minutines pertraukėles. Setą rezultatu 25:12 užtikrintai laimėjo LŽŪU.

Ketvirtą setą sėkmingiau pradėjo KCSM-1 žaidėjai pirmaudami prieš varžovus 7:3. Šiuo momentu LŽŪU komanda išnaudojo pirmą minutinę pertraukėlę, po kurios sugebėjo persverti rezultatą10:7 ir nuo šio momento nepaleido iniciatyvos iš savo rankų iki seto bei rungtynių pabaigos. Setas baigėsi 25:22, o rungtynės 3:1 LŽŪU naudai.

LŽŪU komandoje rezultatyviausias žaidėjas Deivydas Juodis, naudingiausias ir atlikęs daugiausiai rezultatyvių perdavimų Andrius Gavorka.

KCSM-1 komandoje rezultatyviausias žaidėjas Darius Grigas, o naudingiausias Aivaras Zubavičius.

Po rungtynių LŽŪU treneris Andrius Gavorka džiaugėsi pergale ir puikiu komandos žaidimu ir sakė įrodėme, kad galime žaisti.

KCSM-1 komandos trenerė Rūta Skorupskienė teigė, kad jos komanda perdaug atsipalaidavo, neįvertino varžovo bei darė daug savų klaidų. 

Puslapis peržiūrėtas: 1568

Komentarai