Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LŽŪU vs LKKA - HOPTRANSA (1:3)

"LŽŪU" tinklininkai suklupo namų aikštelėje

"LŽŪU" tinklininkai suklupo namų aikštelėje

Kovo 16 dieną, 20.15 val. Lietuvos žemės ūkio universiteto sporto salėje „A“ lygos rungtynėse ginklus surėmė „LŽŪU” ir “LKKA-Hoptransos” ekipos. Prieš susitikimą šeimininkų („LŽŪU”) komanda, savo sąskaitoje turėdama 5 pergales ir 8 pralaimėjimus, turnyrinėje lentelėje užėmė šeštąją vietą. Tuo tarpu svečiai, „LKKA-Hoptransos“ tinklininkai, įsitvirtinę trečioje vietoje (11 pergalių ir 2 pralaimėjimai). Susitikimo rezultatas buvo dėsningas – svečiai pasiekė pergalę po keturių setų, nugalėję „LŽŪU” ekipos žaidėjus rezultatu 1:3.

Pirmasis setas prasidėjo atkaklia tarpusavio kova – abi ekipos žaidė taškas į tašką (5:6). Tačiau rezultatyvios „LKKA-Hoptransos“ atakos, aštrūs padavimai leido svečiams išsiveržti į priekį apčiuopiamesniu skirtumu (12:18). „LŽŪU“ ekipos tinklininkai taip ir nepabudo iš letargo miego – pirmajame sete šeimininkai pripažino svečių pranašumą rezultatu 18:25.

Antrasis setas buvo kaip reta gražus ir kovingas. Nei vienai ekipai nepavyko „pabėgti“ nuo priešininkų – komandos viena kitai nuolat alsavo į nugarą. „LŽŪU“ tinklininkai, vadovaujami trenerio A. Gavorkos, neketino iškelti baltos vėliavos po pirmojo seto ir su kiekviena minute žaidė vis sėkmingiau. Seto pabaigoje fortūna labiau šypsojosi šeimininkams, kurie ir laimėjo setą rezultatu 28:26.

Trečiąjį setą galingai pradėjo Lietuvos kūno kultūros akademijos tinklininkai, kurie šeimininkus varė į neviltį (8:17). Seto pradžioje įgytos priešininkų persvaros “LŽŪU” ekipai panaikinti nepavyko. “LKKA-Hoptransos” komanda, vadovaujama trenerio S. Narvydo, laimėjo setą rezultatu 16:25.

Paskutinysis setas klostėsi permainingai. Abi ekipos kovėsi kaip įmanydamos, atiduodamos paskutines jėgas. Intriga išliko iki pat seto pabaigos - komandų rezultatų rodikliai nuolatos būdavo apylygiai. Vis dėlto pabaigą sėkmingiau sužaidė „LKKA-Hoptransos“ tinklininkai, kurie nugalėjo setą (22:25) ir laimėjo rungtynes rezultatu 1:3.

“LŽŪU”: D. Juodis 9 tšk., A. Gavorka (15 rez.perd.) ir M. Balčytis (12 rez.perd.) pelnė po 8 tšk.

„LKKA-Hoptransa“: D. Žukauskas 23 tšk., O. Valinčius 17 tšk., S. Narvydas 13 tšk, G. Makauskas net 46 rez.perd.
 

Puslapis peržiūrėtas: 1373

Komentarai