Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM-1 vs LŽŪU (3:0)

"KCSM-1"komanda nugalėjo "LŽŪU"

"KCSM-1"komanda nugalėjo "LŽŪU"

Šį vakarą ( sausio 19 d., 18:15 val.) KCSM sporto salėje buvo sužaistos "A" lygos varžybos tarp "KCSM-1" ir "LŽŪU" komandų. Savo pranašumą šiandien įrodė "KCSM-1" komandos vaikinai, nugalėdami "LŽŪU" rezultatu 3:0.

Pirmas setas prasidėjo gražiu šeimininkų žaidimu, kurie iš kart pabėgo nuo varžovų 7:1."LŽŪU" komanda rankų nenuleido ir bandė rezultatą lyginti.Tačiau vėliau padarė daug klaidų ginyboje .Tuo pasinaudojo KCSM auklėtiniai ir kėlinį laimėjo ryškia persvara 25:14.

Antrame kėlinyje užvirė įdomi kova. Nei viena komanda nenorėjo leisti varžovams atitrūkti.Seto vidurį sėkmingiau sužaidę šeimininkai įgavo kelių taškų persvarą ir ją išlaikė iki kėlinuko galo.Kelios nesėkmingos atakos  bei klaidos priėmine "LŽŪU" komandai neleido rezultato išlyginti ar persverti savo ekipos naudai . Jie setą pralaimėjo 22:25.

Trečio seto pradžia sėkminga buvo švečiams (7:1).Galingu puolimu komandą į priekį vedė Deividas Juodis, jam  talkino Gorochovenka Tomas.Tačiau "KCSM-1" komanda ginklų nesudėjo.Sustiprino padavimą,šauniai gynėsi ir pasinaudoję keliomis "LŽŪU" ekipos klaidomis,sugebėjo išplėšti pergalę pačiame seto gale rezultatu 25:22. 

"KCSM-1" komandos trenerė Rūta Skorupskienė labai džiaugėsi savo komandos žaidimu bei sugebėjimu išlipti iš "duobės", į kuria  jos auklėtiniai buvo patekę.

Pakalbintas "LŽŪU" ekipos treneris Andrius Gavorka minėjo, kad šiandien jo komanda buvo be dviejų jungiančių žaidėjų,  tai ir nulėmė šios dienos pralošimą.

Rezultatyviausiai "KCSM-1" komandoje žaidė Justinas čiučelis (16), Darius Grigas (10). Naudingiausias Aivaras Zubavičius (26)

"LŽŪU" ekipoje rezultatyviausias Deividas Juodis (16), naudingiausias Tomas Gorochovenka (18).

 

Puslapis peržiūrėtas: 1577

Komentarai