Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: TopSport vs Kauno kolegija (0:3)

Dar viena lengva pergalė ,,Kauno kolegijai" (VIDEO)

Dar viena lengva pergalė ,,Kauno kolegijai" (VIDEO)

 Sausio 10 d., 16:00 val., A. Sabonio krepšinio centro salėje vyko "C" lygos rungtynės, kuriose žaidė: ,,Top sport" (šeimininkai) bei ,,Kauno kolegija" (svečiai). Puikiai nusiteikę ,,Kauno kolegijos" komandos žaidėjai šiandieną be vargo nurungė aikštelės šeimininkus, rezultatu - 0:3.

Jau rungtynių pradžioje buvo akivaizdu, kad aikštelėje karaliaus ,,Kauno kolegija". Vaikinai demonstravo gražų komandinį žaidimą: puikūs perdavimai, "eisai", bei greita ataka buvo tarsi jų vizitinė kortelė. Tiesa, kartais per stiprūs mušimai pasibaigdavo klaidomis. Seto rezultatas - 20:25 (0:1).

Antroji rungtynių dalis ne ką mažiau skyrėsi nuo pirmosios. Šeimininkai bandė paimti iniciatyvą į savo rankas, spurtavo 6 taškų atkarpa, išlygino rezultatą, tačiau persvaros įgyti nepavyko. Setas ir vėl baigėsi svečių naudai - 21:25 (0:2).

Trečias kėlinys buvo įdomiausias. ,,Kauno kolegija" galutinai uždominavo aikštelėjė ir likus 2 taškams iki pergalės (rezultatas 11:23), šeimininkai jiems atsakė galingu spurtu (6:1). Taigi, setas pasibaigė nors ir ne jų naudai, tačiau garbingu rezultatu - 18:25 (0:3).

Puslapis peržiūrėtas: 38712

Komentarai