Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kelmės „Kelmė“ vs Alytaus „Dzūkija ‒ SRC ‒ Berner“ (3:1)

Kelmės „Kelmė“ iškovojo antrąją pergalę šiame sezone prieš Alytaus „„Dzūkija ‒ SRC ‒ Berner“ komandą

Kelmės „Kelmė“ iškovojo antrąją pergalę šiame sezone prieš Alytaus „„Dzūkija ‒ SRC ‒ Berner“ komandą

 Lapkričio 23d. Kelmės "Kelmė" komanda namų aikštelėje priėmė svečius iš Dzūkijos sostinės Alytaus ir po sunkios kovos iškovojo pergalę rezultatu 3:1 (19:25, 25:21, 27:25, 25:22)

Prie Kelmės komandos prisijungus Aurimui Dygliui atsirado dar vienas atakų lyderis, kuriuo buvo pasitikima lemiamais momentais. Rungtynėse nesant komandos senbūvio G. Guntarskio, vis daugiau šansų atsiskleisti turi buvęs Kelmės ,,Etovio,, komandos libero E. Bartkus. Tad šis duetas ir vedė komandą link pergalės pelnydami svarbiausius taškus komandai. Taipogi nuo suolelio pakilęs K. Gečas įnešė sumaišties svečiams užtikrintai žaisdamas puolime ir gynyboje.

Svečiai iš Alytaus rungtynėse Kelmėje neatrado komandos lyderio, kuris lemiamais momentais imtusi iniciatyvos ir pakeltų komandą lemiamam šturmui.

Naudingiausiai Alytaus komandoje žaidė N. Danulevičius (18), o kelmiškiams daugiausia prie pergalės prisidėjo E. Bartus (17).

Po rungtynių alytiškių treneris Andrius Šerkšnas pasidalino mintimis:

Neskaitant klaidu, komanda sužaidė puikias rungtynes. Visas rungtynes daugelį žaidėjų slėgė itampa, kadangi žaidėm prieš Lietuvos tinklinio gerai žinomas pavardes. Kelmę sveikinu su pergale, o savo vyram didelis ačiū už kova!

Rungtynių VIDEO

Puslapis peržiūrėtas: 33680

Komentarai