Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs Blokada (0:3)

,,Blokada“ nugalėjo ,,Sporto fėją“

,,Blokada“ nugalėjo ,,Sporto fėją“

Kovo 28 d. 20:30 val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko B lygos rungtynės. Susirungė aikštelės šeimininkai ,,Sporto fėja" ir svečių teisėmis atvykusi ,Blokada". Po atkaklios trijų setų kovos pergale džiaugėsi ,,Blokada" - 0:3.

Pirmasis setas prasidėjo ,,Blokados" pranašumu (7:15; 10:19). Jau nuo pirmųjų taškų aikštelės svečiai rodė gražų komandinį žadimą ir rezultatyviais mušimais atakavo priešininkus. ,,Sporto fėjai" sunkiau sekėsi kamuolių priėmime, todėl ,,Blokada" ir toliau laikėsi savo pranašumo. Po svečių surengtų pergalingų atakų šeimininkai nepajėgė atsitiesti, todėl setas baigėsi - ,,Blokados" naudai - 14:25 (0:1).

Antrojo seto pradžia buvo kiek švelnėsė ,,Sporto fėjai" (5:10; 9:14). Tačiau taškas po taško ,,Blokada" ir vėl ėmė veržtis į priekį. Vaikinai ir toliau rodė komandinį susižaidimą ir tiksliomis atakomis rinko taškus. Žinoma, ,,Sporto fėja" nesėdėjo rankų sudėjusi ir taip pat rodė ką moka geriausiai, tačiau ,,Blokada" atremdavo jų rengiamas atakas. ,,Sporto fėjai" teko pripažinti ,,Blokados" pranašumą - 17:25 (0:2).

Trečiajame sete vyko atkakliausia kova. Žaidimas buvo nenuspėjamas. Seto pradžioje visišką pranašumą turėjo ,,Sporto fėja". Šeimininkai suėmė save į rankas ir parodė varžovams, kad šiandien kova nebus lengva (13:5; 16:7). Tačiau setui įpusėjus, ,,Sporto fėja" ėmė klysti, o to naudodamiesi varžovai mažino skirtumą. Seto pabaigoje rezultatas buvo lygus (21:21). Tačiau po atkaklių pasutiniųjų atakų, ,,Sporto fėjai" teko pripažinti, kad šiandien stipresnė buvo ,,Blokados" ekipa - 22:25 (0:3).

Po rungtynių ,,Blokados" kapitonas Gabrielius Misailovas komentavo: ,,Sunkios varžybos, bet žaidėm savo žaidimą ir nepasidavėm varžovų provokacijom. Trečiam sete buvom paleidę savo žaidimą, bet susitvarkėm su gynyba, puolimu. Šiandien laimėjo geresni."

Rungtynių VIDEO

Puslapis peržiūrėtas: 41786

Komentarai