Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM vs Jonavos JTK – „Dobilas“ (3:1)

,,KCSM" tapo "B" lygos Mažosios taurės nugalėtojais (VIDEO)

,,KCSM" tapo "B" lygos Mažosios taurės nugalėtojais (VIDEO)

Balandžio 25d. 19:00 KCSM sporto salėje įvyko "B" lygos Mažosios taurės Didysis finalas, kuriame susitiko dvi itin stiprios komandos: ,,KCSM" (šeimininkai) ir ,,Jonavos JTK - Dobilas" (svečiai). Po finalinės kovos pergalė atiteko ,,KCSM" komandai, rezultatu - 3:1.

Rungtynės prasidėjo abiejų komandų stipria ataka. Abi komandos žaidė taškas į tašką iki pat 12-ojo seto taško. Tuomet ,,KCSM" žaidėjai 4 taškų persvara išsiveržė į priekį. Svečių komanda dar bandė juos prisivyti, bet bandymai baigdavosi nesėkmingai. Seto pabaiga - 25:21 (1:0).

Antrasis rungtynių kėlinys ne ką daugiau skyrėsi nuo pirmojo. Komandos ir vėl taškas į tašką žaidė iki pat 10-ojo taško, o tada žaidimo vairą į savo rankas perėmė Jonavos žaidėjai. Tuo tarpu ,,KCSM" komandos  negelbėjo nei minutinė pertraukėlė, nei 4 atlikti keitimai. Seto pabaiga - 21:25 (1:1).

Trečiajame sete komandos taškas į tašką žaidė iki 6-ojo taško, tada į priekį išsiveržė ,,Jonavos JTK - Dobilas", bet neilgai - ,,KCSM" ekipa jiems atsakė spurtu, taip ne tik išlygindama rezultatą, bet ir išsiverždama į priekį (rez. 13:10). Šįkart svečių komandai koją pakišo aikštelėje daromos klaidos. Seto pabaiga - 25:19 (2:1).

Ketvirtasis setas buvo lemiamas. Abi komandos ir vėl nenusileido viena kitai ir visą setą žaidė apylygėmis jėgomis (rez. 4:4; 7:7; 11:11; 16:14; 18:18). Tačiau pačioje pabaigoje ,,KCSM" jaunieji žaidėjai spurtavo atkaklia 6 t. persvara, taip įgydami svarų pranašumą ir rungtynės užbaigė pergalingais šūksniais. Rezultatas - 25:19 (3:1).

Po rungtynių nugalėtojų komandos trenerė R. Skorupskienė komentavo: ,,Esu patenkinta pergale ir mums labai smagu, kad vaikai šitam jaunam amžiui nepalūžo. Vienam sete pritrūko žaidybinės drausmės, visą laiką kartojau ir kartoju - aikštelėje turi būti drausmė ir tvarka. Atsirado labai daug klaidų, nepaduoti kamuoliai. Bet rezultatu esame patenkinti!"

,,Jonavos JTK - Dobilas" komandos treneris, kapitonas M.Savickas komentavo: ,,Šį vakarą pritrūko sėkmės. Ką galėjom, tą padarėm. Stengėmės ir džiaugiamės! O jaunimas šaunuoliai!"

Rungtynių video. I dalis. II dalis.

Puslapis peržiūrėtas: 46881

Komentarai