Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs LSU (3:2)

„LSMU“ po labai daug sunkios penkių setų kovos nugalėjo „LSU“ (Video 4K formatu)

„LSMU“ po labai daug sunkios penkių setų kovos nugalėjo „LSU“ (Video 4K formatu)

Gegužės 7 dieną, įvyko pirmosios varžybos tarp "LSMU" ir "LSU". Joms prireikė penkių setų, kad išsiaiškintu kurios yra geresnės. Abi komandos buvo lygiaverčios, bet laimėjo "LSMU".

Pirmajame sete "LSMU" labai gerai servavo, servuodamos jos pelnė 5 taškus. Taip pat jos labai mažai klydo, palyginus su jų varžovėmis. Visi šiti veiksniai lėme, kad "LSMU" sugebėjo išplėšti šio seto pergalę prieš "LSU" rezultatu - 25:20 (1:0).

Antrajame sete "LSU" stipriai apmažino savo klaidų skaičių ir puikiai blokavo varžovių smūgius. "LSU" gerai gynesi ir dažnai stipriais smūgiai rinko taškus. Tačiau žaidimą sugebėjo perlaužti tik seto pabaigoje. Šį setą laimėjo "LSU" rezultatu - 19:25 (1:1).

Trečiajame sete duominavo "LSMU" merginos, jos anksti seto pradžioje susirinko penkių taškų persvarą. Varžovės bandė vytis, tačiau taškų pervara jau buvo per didelė ir didelis jų klaidų skaičius neleido to padaryti. "LSMU" laimėjo rezultatu - 25:16 (2:1).

Ketvirtajame sete "LSU" merginos atsigavo ir pradėjo rodyti gera kova. Visą setą žaidimas buvo apyligis. Tačiau, "LSU" seto pabaigoje atliko keletą sekmingų užtvarų ir stipriais smūgiais sugebėjo palaužti priešininkes laimėdamos setą rezultatu - 20:25 (2:2).

Penktajame sete niekas nebuvo aišku, abi komandos kovojo taškas į tašką iki pat seto pabaigos. Rezultatui būnant 13:14"LSU" turėjo puikią galimybė užbaigti varžybas, bet to nesugebėjo padaryti. Tada jų priešininkės pelnė du taškus iš eilės ir išplešė pergalę rezultatu - 16:14 (3:2).

Puslapis peržiūrėtas: 37930

Komentarai