Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs LSU (3:0)

„LSMU“ sutriuškino „LSU“ ir keliauja į finalą.

„LSMU“ sutriuškino „LSU“ ir keliauja į finalą.

Trečiosese atkrintamujų varžybose dėl patekimo į dydijį finalą susitiko šeimininkės "LSMU" ir svečių komanda "LSU". Šiandien "LSMU" merginos buvo pasiruosusios įrodyti, kad yra vertos finalo ir parodė nuostabų žaidimą, kurio deka nesunkiai įveikė savo varžoves rezultatu - 3:0 (25:11, 25:22, 25:18).

Pirmajame sete meistriškumo skirtumas tarp komandų atrodė milžiniškas. "LSMU" tiesiog sunaikino savo varžovių priėmima, paduodamos stiprius kamuolius nuo padavimo linijos. Jos padavinėdamos pelnė netgi aštuonis taškus, kas daug pasakė apie "LSU" žaidimą šiame sete. "LSMU" taip pat nestabdė ir puolime jos dažnai tiksliai ir stipriai rinkdavo taškus, o "LSU" savo jėgomis šiame sete pelnė vos penkis taškus, kas neleido jiems parodyti jokio didesnio pasipriešinimo ir šiame sete buvo sutriuškintos rezultatu - 25:11 (1:0).

Antrajame sete "LSU" parodė savo sportinį pykti ir susikaupusios kabinosi į varžybas, jos rado savo būdus pelnyti taškus ir puikiai dirbo blokuodamos varžoves. Tačiau "LSMU" negalvojo sustoti ir toliau rodė labai gerą ir tvarkingą žaidimą. Jos puolime buvo nesustabdomas ir toliau sugebėjo nuo padavimo linijos rinkti taškus, tačiau šiame sete kiek mažiau, tik keturis. Tačiau, šitų gerų padavimų deka, jos ir laimėjo šį setą rezultatu - 25:22 (2:0).

Trečiajame sete "LSMU" nuo pat seto pradžio ir toliau spaudė savo varžoves, jos jau anksti seto pradžioje suskrovė didelią persvarą (12:6). Nors "LSU" merginos tikrai stengėsi ir rodė kovą, bet tragiškas darbas priiminėjant varžovių kamuolius joms šiandien kišo koją ir dėl to jų žaidimas visai nesiklyjavo. Tuo tarpų "LSMU" merginos puolime stipriais smūgiai baudė savo varžovės ir seto pabaigojė džiaugėsi pergalę rezultatu - 25:18 (3:0), jos ir keliaują į dydyjį finalą. 

Puslapis peržiūrėtas: 6995

Komentarai