Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs Laumetris (3:2)

Šiandienos Rudens „RIO“ taurėje susitiko lygiavertės komandos, bet namų sienos padėjo Vitamedai laimėti varžybas

Šiandienos Rudens „RIO“ taurėje susitiko lygiavertės komandos, bet namų sienos padėjo Vitamedai laimėti varžybas

 Šiandien Rugsėjo 25 d. 18:30 RIO arenoje reguliajame etape susitiko Vitamedos ir Laumetrio ekipos ir po penkų setų trilerio paaiškėjo, kad stipresni yra Vitamedos tinklininkai 3:2 (25:23; 24:26; 25:16; 21:25; 15:7)

Pirmajame sete, nuo pat pradžių virė kova dėl kiekvieno taško, nei viena komanda nenorėjo pripažinti kitų persvaros iki pat seto pabaigos. Nors seto viduryje vedė žaidimą šeimininkai, bet svečiai iš lėto, po truputį artėjo rezultatą ir rezultatas pačiame gale buvo 22:22, bet namų sienos padėjo ir VItametos tinklininkai sugebėjo padaryti 3:1 atkartpą ir laimėti pirmąjį setą 25:23.

Antrasis setas vyko panašiai kaip ir pirmasis, šeimininkai vedė nuo seto vidurio keliais taškais, bet Laumetrio vyrukai padarė išvadas iš pirmojo seto ir pasivyja varžovus setui einant į pabaigą. Šitame sete jau Laumetris tvarkingiau sužaidė galą, kuris lėmė, kad seto pergalė atitenks svečiams, kuri išlygino setų rezultatą į 1:1 24:26.

Trečiajame sete, po "šalto dušo" pabudę Vitamedos ekipa, pradėjo demonstruoti akiai patrauklų tinklinį, kol jų varžovai pradėjo daryti daug savų klaidų ir nežinojo, kas darosi? Setui einant į pabaigą sėkmingai spurtavę šeimininkai truputį atsipalaidavo, kas leido svečiams nedaug prisivyti varžovus, bet tai buvo jau per vėlu ir Vitameda vėl pradėjo laiminėti rungtynes 2:1 25:16.

Ketvirtajame sete iki vidurio atrodė, kad varžybos jau baigtos, kad Vitameda laimės, bet Laumetrio vaikinai manė kitaip. Jie atsilikinėjo 10:5 ir po geros atkarpos 2:7 sugebėjo išlyginti rezutatą ir setui einant į pabaigą sugebėjo perimti iniciatyva ir ją išsaugoti iki seto pabaigos, kas lėmė, kad ketvirtąjį setą laimėjo Laumetris, 21:25, setai ir vėl išsilygino į 2:2.

Penktajame, paskutiniame sete, komandos žaidė taškas į tašką, pasiduoti nenorėjo, nei viena komanda. Kai komandos apsikeitė aikštelių pusėmis, tada prasidėjo Vitamedos vyrų antrasis kvėpavimas, o svečių išsekimas, Laumetris jau negalėjo nieko padaryti, prieš labiau patyrusius Vitamedos tinklininkus. setas pasibaigė 15:7 ir pergalę šventė Vitamedos tinklininkai, kurie Rudens "RIO" vyrų taurę pradėjo taip pat pergale.

Puslapis peržiūrėtas: 5797

Komentarai