Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: VDU vs Jonavos JTK – „Dobilas“ (0:3)

Daug klydusi "VDU" komanda turėjo pripažinti Jonavos JTK "Dobilas" pranašumą (VIDEO)

Daug klydusi "VDU" komanda turėjo pripažinti Jonavos JTK "Dobilas" pranašumą (VIDEO)

 2015m., lapkričio mėnesio 12d. pirmąsias sezono rungtynes sužaidė ir "VDU" su Jonavos JTK "Dobilas" komanda. Šeimininkų žaidimas labai nesiklijavo, todėl nuo pat pirmųjų minučių Jonavos klubas ėmėsi iniciatyvos. Antrajame ir trečiajame setuose "VDU" atsigavo ir pradėjo žaisti šiek tiek geriau, tačiau to nepakako norint mest rimtesnį iššūkį svečiams. Varžybos baigėsi rezultatu 0:3.

Pirmasis setas "VDU" tinklininkams buvo tragiškas. Jie padarė net gi 18 klaidų ir neturėjo jokių priešnuodžių prieš svečius. Sėkmingai varžovų klaidomis pasinaudoję Jonavos JTK "Dobilas" žaidėjai iškovojo komandai pirmąjį tašką. Setas baigėsi rezultatu (12:25).

Antrajame sete jau komandos žaidė apylygų žaidimą. Iki seto vidurio šeimininkai neleido priešininkams pabėgti, tačiau netrukus ir vėl koją pakišo klaidos. Svečiai tuoj pat pradėjo didinti pranašumą ir taip "VDU" tinklininkus nugalėjo antrą kartą. Antrasis setas baigėsi rezultatu (20:25).

Trečiasis setas atrodė tik formulumai, kadangi nuo pat pradžių svečiai iš Jonavos ir vėl stabiliai rinko tašką po taško ir didino atotrūkį tarp komandų. Nesuradę savo žaidimo "VDU" tinklininkai pralaimėjo ir trečiąjį setą rezultatu (18:25).

Rungtynių ištraukos:

I setas.

III setas.

Puslapis peržiūrėtas: 40840

Komentarai