Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Sporto fėja (3:0)

Nepakartojamai žaidę LSMU tinklininkai pateko į Rudens „RIO“ vyrų taurės finalą

Nepakartojamai žaidę LSMU tinklininkai pateko į Rudens „RIO“ vyrų taurės finalą

 Šiandien Spalio 24 d., Rudens "RIO" vyrų taurėje 2019, susitiko LSMU ir Sporto fėjos tinklininkai ir po trijų setų kovos, svečiai turėjo pripažinti šeimininkų pranašumą 3:0 (25:23; 25:21; 25:14).

Pirmasis setas prasidėjo įtempta kova, nei viena komanda nenorėo pripažinti kitos pranašumo. Setui enant į pabaigą šeimininkai geriau susitvarkė su įtampa ir pradėjo sėkmingiau gintis nuo stiprių varžovų puolimų. Sporto fėja dar bandė gelbėtis pertraukėlėmis ir grįšti į žaidimą, bet LSMU vyrukai neužmigo ant laurų ir laimėjo setą 25:23.

Antrajame sete toliau tęsėsi atkakli kova iki seto vidurio, kai LSMU komandos žaidėjas Lukas Strazdauskas nuėjo prie padavimo linijos, jis savo stipriais padavimais davė šeimininkams atitrūkimą, kurį išsaugojo iki seto pabaigos. SPorto fėja dar bandė kovoti, bet vėl buvo per vėlu. Setas baigėsi 25:21.

 Trečiajame sete, pradžioje Sporto fėja dar bandė spardytis, bet kai LSMU tinklininkai išsiveržė į priekį, atgal jau nesidairė. Jie pajautė žaidimo malonumą ir pradėjo ruoštis finalinėm taurės varžybom bandydami naujas kombinacijas. Per šitą setą Sporto fėjos tinklininkai patys sugebėjo pelnyti vos du taškus, kas lėmė šeimininkų dominavimą aikštelėje. Setas pasibaigė 25:14.

Po varžybų paklaustas LSMU treneris Pranas Mockus įvertinti šių varžybų, pasakė: "Na mūsų tinklininkai sužaidė fantastiškas varžybas, buvo gražu žiūrėti, vyrukai patys labai norėjo pergalės, po praeito netikėto pralaimėjimo preiš Laumetrį, dėkojame ir varžovams už kovą ir lauksime dar susitikimų B lygoje" 

Puslapis peržiūrėtas: 4780

Komentarai