Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: ASU vs RAUDONDVARIS (3:1)

Permaininga kova baigėsi "ASU" komandos pergale

Permaininga kova baigėsi "ASU" komandos pergale

 Kovo 4 dieną, 18.45 val., "A.Stulginskio" universiteto sporto salėje, susitiko "C" lygos komandos "ASU" (šeimininkai) ir "Raudondvaris" (svečiai). Rungtynių pirmieji setai susiklostė kiek neįprastai, abi komandos apsikeitė pergalėmės laimėdamos ypač dideliais skirtumais. O po permainingos rungtynių pirmosios dalies "ASU" tinklininkai įrodė, jog yra vertesni pergalės ir laimėjo susitikimą rezultatu 3:1.

Rungtynes labai gerai pradėjo "ASU" tinklininkai, kurie demonstravo įvairiapusišką puolimą, bei sparčiai didino savo pranašumą. Tuo tarpu "Raudondvaris" niekaip nerado savo žaidimo, komanda labai dažnai klydo, bei niekaip nesugebėjo suderinti savo puolimo. Seto baigtis greitai tapo aiški ir pirmoji užtikrinta pergalė atiteko šeimininkams. Pirmojo seto rezultatas 25:14.

Antrame sete viskas apsivertė aukštyn kojomis. Komandos tarsi apsikeitė vaidmenimis ir jei ne šeimininkų pergalė pirmame sete būtų galima pamanyti, jog "Raudondvaris" yra visa galva pranašesnis. "ASU" komanda tiesiog nerado būdų sulaikyti į kovą pakilusių varžovų ir pralaimėjo šį setą triuškinamu rezultatu 12:25.

Trečiame sete gausiai susirinkusių sirgalių palaikomi "ASU" komandos žaidėjai vėl rungtyniavo užtikrinai. Dabar skirtumas augo jų naudai ir atrodė, kad lengva pergalė atiteks šeimininkams, tačiau "Raudondvaris" nenuleido rankų ir pelnė net devynis taškus iš eilės, taip sugražindami intrigą į rungtynes. Nugalėtojas sprendėsi paskutinėmis atakomis, abi komandos išnaudojo visas minutines pertraukėles, o atkakli kova baigėsi "ASU" pergale, rezultatu 25:22.

Lemiamas šį vakarą buvo ketvirtasis setas. Dabar "ASU" žaidėjai rungtyniavo neklysdami ir vėl sparčiai artėjo pergalės link. "Raudondvaris" ir toliau demonstravo didelį kovingumą, bet pavyti varžovų jiems nepavyko. Setas baigėsi šeimininkų pergale, rezultatu 25:18.

Po rungtynių "ASU" komandos treneris M.Kinderis kalbėjo: "varžovai buvo gerokai patobulėję po pirmojo rato, tad kova nebuvo lengva, o mes pasiekėme labai svarbią pergalę, nes komandai beliko vos vienos rungtynes ir prasidės atkrintamosios varžybos".

"ASU": S.Labanauskas 17, A.Maskaliūnas 12, M.Kinderis 11.

"Raudondvaris": E.Vėlavičius 14, R.Kymantas 9 (18 rez. perdavimų), G.Martišius 8.

Puslapis peržiūrėtas: 1182

Komentarai