Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno SRC vs KCSM (1:3)

"KCSM" paneigė visas prognozes ir tvirtu žingsniu keliauja į finalą. (VIDEO)

"KCSM" paneigė visas prognozes ir tvirtu žingsniu keliauja į finalą. (VIDEO)

Balandžio 8-ąją, "Kauno SRC" sporto salėje įvyko lemiamos "C" lygos "Didžiosios taurės" pusfinalio lemiamos rungtynės,kur susitiko šeimininkai "Kauno SRC" ir svečiai "KCSM". Serijoje iki trijų pergalių abi ekipos pasidalino po pergale,todėl šiandien tiek vieni,tiek kiti atėjo tik nugalėti. Pirmajame sete su lemiamų rungtynių jauduliu geriau susitvarkė šeimininkai,tačiau vėliau jaunieji sporto mokyklos auklėtiniai tiesiog nepaliko vilčių savo varžovams ir nors prieš šią pusfinalio seriją daugelis pergalę žadėjo būtent "SRC" ekipai,tačiau jaunatviškas užsidegimas ir sunkus darbas lėmė,kad į finalą keliauja "KCSM" ekipa laimėjusi šį susitikimą rezultatu 3:1.

Susitikimą sėkmingiau pradėjo šeimininkai,kurie buvo kupini emocijų ir demonstravo,kad yra nusiteikę labai rimtai. Savo ruožtu svečiai atrodė kiek išsiblaškę,sunkiai sugebėdavo atlikti,atrodo,elementarius smūgius,ko pasekoje pasipylė klaidos,po kurių paleido varžovus į priekį 14:7.Nors svečiai dar bandė vytis,tačiau atsilikimą sumažindavo tik 2-3taškais ir "SRC" vėl atitoldavo. Taigi pirmąjį setą,rezultatu 25:19,laimėjo "Kauno SRC".

Antrajame sete geriau startavo žaidimo ritmą pagavę svečiai ir išsiveržė 9:6. Paprašyta šeimininkų minutės pertraukėlė nepadėjo ir skirtumas tarp ekipų šoktelėjo iki 6taškų (15:9). Po dar vienos sėkmingos atkarpos "KCSM"atitolo iki 9taškų,būtent tokį pranašumą jie išlaikė iki seto pabaigos- 25:16.

Trečiajame sete užvirė gan atkakli kova ekipoms besikeičiant rezultatyviomis atakomis. Visgi šeimininkai pradėjo nervuotis,dažniau klysti,kas leido jų oponentams šiek tiek atitrūkti. Setui įpusėjus  "KCSM" tvirtai perėmė iniciatyvą ir atitolo 7taškais (21:13). "SRC" nebesugebėjo pasivyti ir turėjo pripažinti ir šiame sete varžovų pranašumą 25:18.

Ketvirtasis setas "SRC" ekipai buvo žutbūtinis. Visgi tai buvo lemiamas setas šiame susitikime bei šioje serijoje. Visiškai praradę žaidimo kontrolę ir nesugebėdami išlaikyti šaltų nervų "SRC" žaidėjai paleido varžovus į priekį net 16:5. Kiek supykę ant savęs jie sugebėjo laimėti atkarpą 7:0 ir sumažinti deficitą iki 4,tačiau čia pat sekė oponetų sėkminga atkarpa 7:2,kurią paženklino ir M.Karpavičiaus raudona kortelė už emocijų kupiną kamuolio spyrimą per visą aikštelę. Taigi "KCSM",kurie jau ne vieną nustebino viso sezono metu,galbūt kiek sensacingai,tačiau didelio ir atkaklaus darbo tiek žaidėjų,tiek trenerės dėka laimėjo šį susitikimą bei visą seriją. Galutinis seto rezultatas 25:17. Ir po keturių setų kovos sporto mokyklos auklėtiniai keliauja į didįjį finalą,kur susikaus su "KTU" ir "Tinklidos" poros nugalėtojais.

Po rungtynių nugalėtojų trenerė sakė: " Galbūt šiandien sugebėjome labiau susitvarkyti patys su savimi. Tiesiog iššokom aukščiau bambos."

Naudingiausi žaidėjai: 

"Kauno SRC" : Jonas Lazdauskas (17), Nerijus Glodenis (13), Tomas Uroška (7)

"KCSM" : Lukas Oleškevičius (36), Rokas Vaškevičius (7), Lukas Strazdauskas (7)

Rungtynių video. I setas.

Rungtynių video. II setas.

Rungtynių video. III setas.

Rungtynių video. IV setas.

Puslapis peržiūrėtas: 41622

Komentarai