Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs KSM „Startas“ (3:1)

Kauno kolegijos pergalė prieš KSM „Startas“

Kauno kolegijos pergalė prieš KSM „Startas“

Š. m. vasario 14d., Kauno kolegijos sporto salėje, aukščiausios A lygos rungtynėse, Kauno kolegija laimėjo prieš KSM „Startas“, rezultatu 3:1.

 

Susitiko stiprios, talentingos ekipos, su akivaizdžiai jaučiama komandine dvasia, tad varžybos buvo įspūdingos. Didžioji žaidimo dalis ėjo taškas į tašką ir prognozuoti baigties nebuvo įmanoma. Pirmame sete rezultatas tapo lygiu jau ketvirtame taške (4:4), toliau priešininkai į balą nedelsdami atsakydavo balu (6:7; 7:8; 8:9). Vaizdas nekito iki pat pabaigos, kur, paspartinusi žingsnį, Kauno kolegija pelnė laurus. Seto pabaiga 25:23 (1:0).

 

Antrame sete istorija kartojosi: abi pusės neketino nusileisti ir neatsiliko viena nuo kitos (7:7; 12:13; 20:20). Pirmo seto baigtis, rodos, nuramino šeimininkus, tad išsiblaškymas lėmė klaidų padaugėjimą. Tuo tarpu, KSM „Startas“ ne tik išlygino rezultatą, bet ir pralenkė oponentus, taip laimėdami setą. Rezultatas 23:25 (1:1).

 

Lygiosios. Atmosfera kaista. Susiėmę Kauno kolegijos tinklininkai siekė, kad antro seto pralaimėjimas nepasikartotų. Toks užsidegimas davė naudos ir gana greitai atnešė laurus. Seto pabaiga 25:18 (2:1).

 

Finišo tiesiojoje emocijos neatslūgo. Pradžia sėkmingesnė šeimininkams, tačiau KSM „Starto“ septynių taškų smūgis išlygino rezultatą (11:4; 11:11). Kauno kolegija nepasidavė ir atkaklios kovos pabaigoje svečiams teko pripažinti priešininkų pranašumą. Seto pabaiga 25:22 (3:1).

 

Po rungtynių, paklaustas, kas įtakojo tokią baigtį, Kauno kolegijos ekipos narys R. Sirtautas (nr.2) sakė: „Pradžia buvo sunki, tačiau po pralaimėto seto susikaupėme. Tas, manau, ir lėmė pergalę.“

Puslapis peržiūrėtas: 4540

Komentarai