Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: ASU vs KTU (0:3)

"ASU" nusileido "KTU" 0:3

"ASU" nusileido "KTU" 0:3

Lapkričio 20d. "Aleksandro Stulginskio" universiteto sporto salėje įvyko pirmosios KTML Dailiosios lygos rungtynės tarp šeimininkių "ASU" ir svečių "KTU". Užtikrintai žaisusios "KTU" merginos iškovojo pirmąją pergalę rezultatu 0:3. Nors „ASU“ turėjo 7-tą žaidėją, tai nemenką būrį triukšmingų sirgalių,bet lemiamais momentais joms pritrūko susižaidimo.

Pirmasis setas prasidėjo „KTU“ padavimu. Bet netrukus namuose žaidusios merginos parodė,kad susirinko laimėti ir įsiveržė į priekį 7:2. Patyrusios svečių žaidėjos nesutriko ir keliomis rezultatyviomis serijomis išlygino rezultatą (9:5; 10:8; 11:11). Įsibėgėjusios „KTU“ merginos nesustojo ir toliau žaidė gražų komandinį žaidimą ir taip netrukus atitolo nuo savo priešininkių (16:20). Nors „ASU“ treneris panaudojo visas pertraukėles jam nepavyko surasti tinkamos taktikos priešininkių atakoms atremti. Svečių komanda laimi dar vieną 4 taškų seriją ir laimi pirmąjį tašką šiose varžybose. Po kėlinuko 18:25.

Antrasis setas buvo kovingesnis. Jame geriau pradėjo „KTU“ tinklininkės. Pradžioje jos įgijo pranašumą (2:5). Tačiau atkaklios „ASU“ žaidėjos nepaleido varžovių ir po truputį skirtumą mažino. Netrukus svečių komanda turėjo vos vieno taško pranašumą (12:13). „KTU“ pajautusi varžovų alsavimą į nugarą pradėjo žaisti agresyviau bei tiksliau ir laimėjo 6 taškų seriją (12:19). Po varžovių spurto „ASU“ nesutriko ir po keletos trenerio pastabų jos atsakė gražia 7 taškų atkarpa ir išlygino rezultatą (19:19). Bet priešininkės parodė savo kovotojų charakterį ir užtikrintai sužaidusios laimi antrą tašką. Po antorjo seto 21:25.

Trečiajame sete intrigos nebebuvo. Greičiausiai „ASU“ merginos prarado motyvaciją ir buvo sutriuškintos. Visą kėlinuką dominavo „KTU“. Svečių merginos atliko net 5 rezultatyvius blokus. Tuo tarpu „ASU“ savarankiškai pelnė tik 4 taškus, visa kita buvo varžovių klaidos. „KTU“ tinklininkės mėgavosi žaidimu šiame sete ir jį laimėjo net 11 taškų skirtumu – 14:25.

Po rungtynių „ASU“ treneris Alfonsas Kazlauskas sakė: „ Pirmos rungtynės ir psichologinė įtampa davė savo. Kitoje pusėje patyrusios tinklininkės ir jos buvo visai ramios, todėl nepavyko išlaikyti iniciatyvos savo rankose.“

„KTU“ trenerės Audronės Jakupkienės komentaras: „ Viskas gerai, laimėjom. Pirmos varžybos visada būna, kaip apšilimas, vėliau lauksim geresnių rezultatų.“

„ASU“ komandoje naudingiausia ir rezultatyviausia buvo Ugnė Veršilaitė, daugiausiai rezultatyvių perdavimų atliko Samanta Vasyliūtė.

„KTU“ gretose naudingiausia, rezultatyviausia ir daugiausiai rezultatyvių perdavimų atliko Jovita Andreikevičienė.

 

Puslapis peržiūrėtas: 688

Komentarai