Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: ASU vs KTU (1:3)

"KTU" tinklininkės antrą kartą įveikė "ASU" komanda ir pateko į "Dailiosios" lygos finalą

"KTU" tinklininkės antrą kartą įveikė "ASU" komanda ir pateko į "Dailiosios" lygos finalą

 Kovo 18 dieną, 18.45 val., "A.Stulginskio" universiteto sporto salėje, susitiko "Dailiosios" lygos komandos "ASU" (šeimininkės) ir "KTU" (viešnios). Buvo žaidžiamos antrosios rungtynės dėl patekimo į lygos finalą (primename, jog pirmąjį susitikimą įtikinamai laimėjo "KTU" merginos, rezultatu 3:0). Tad šiandien "ASU" komandai būtinai reikėjo pergalės. Deja šeimininkės sugebėjo pralaimėti pirmuosius setus ir tik trečiame, po atkaklios kovos pasiekė vienintelę pergalę šį vakarą. O užtikrintai žaidusios "KTU" tinklininkės įrodė savo pranašumą, bei pateko į "Dailiosios" lygos finalą. Rungtynės baigėsi rezultatu 1:3.

Pirmame sete abi komandos žaidė gana banguotai, tai viena, tai kita ekipa sužaisdavo sėkmingas atkarpas, pelnydavo keletą taškų iš eilės, bet netrukus tą patį leisdavo daryti varžovėms. Lygi kova tęsėsi iki seto vidurio, o tuomet "KTU" žaidėjos pademonstravo, jog gali labai greitai nutolti. Per kelias minutes joms pavyko pasiekti nemažą pranašumą ir galingai pabaigti setą, rezultatu 17:25.

Antrame sete viskas vyko panašiai. "ASU" komandos treneris niekaip nerado būdų priversti savo komanda rungtyniauti drausmingiau ir dabar skirtumas išaugo dar labiau nei pirmame sete. "KTU" tinklininkės galingais smūgiais rinko taškus ir tik kartais suklysdamos artėjo pergalės link. Antrasis setas baigės dar didesniu skirtumu, rezultatu 16:25.

Trečiame sete tarsi iš miego pabudo "ASU" žaidėjos ir pademonstravo, jog ir jos moka žaisti tiksliai, bei rezultatyviai. Seto viduryje joms pavyko pelnyti net 9 taškus iš eilės ir taip priartėti prie pirmosios pergalės. Tačiau "KTU" žaidėjos nors ir atsilikinėjo nemažu skirtumu, bet nenuleido rankų, bei didelio susikaupimo dėka sugražino intrigą paskutinėmis atakomis. Vistik iniciatyvos iš savo rankų neišleido šeimininkės, bei laimėjo šį setą rezultatu 25:23.

Ketvirtasis setas buvo paskutinis šį vakarą. Nors "ASU" merginos stengėsi iš visų jėgų, bet labiau patyrusių varžovių joms įveikti nepavyko. Ramiai ir užtikrintai žaidusios "KTU" tinklininkės pasiekė lemiamą pergalę, rezultatu 21:25.

Po rungtynių "KTU" komandos trenerė kalbėjo: "komanda buvo kiek išsiblaškiusi, nes pirmąsias rungtynes laimėjome užtikrintai, tad šį vakarą nebuvo lengva, bet svarbiausia patekome į finalą".

"ASU": K.Lukoševičiūtė 16, U.Veršilaitė 12, I.Lynikaitė 19 rez. perdavimų.

"KTU": G.Unguryte 16, I.Antanavičiūtė 15, A.Bartkė 26 rez. perdavimai.

Puslapis peržiūrėtas: 1797

Komentarai