Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM Startas ‒ „Tinklo draugai“ vs Bellona (0:3)

„Bellona“ nesunkiai susitvarkė su KSM Startas „Tinklo ‒ draugai“.

„Bellona“ nesunkiai susitvarkė su KSM Startas „Tinklo ‒ draugai“.

Moterų "A" lygos atkrintamūjų pirmosiose varžybose susitiko šeimininkių komanda KSM Startas - "Tinklo draugai" ir svečių komanda "Bellona". "Bellona" šiame sezone dar nėra pralaimėjusios varžybų ir jos sugebėjo įrodyti savo lyderių statusą ir nesunkiai laimėti šias varžybas rezultatu - 0:3.

Pirmajame sete "Tinklo draugai" komandai sunkiai sekėsi stabdyti aukštą tempą palaikiusas "Bellona" ekipos merginas, kurios kurdavo staigias atakas ir lengvai rinko taškus. Šeimininkių komanda dažnai klydo ir buvo išmustos iš savo žaidimo, po gerų varžovių epizodų. "Bellona" šiame sete atrodė labai tvarkingai, susirinko savo taškus ir nesunkiai laimėjo šį setą rezultatu - 17:25 (0:1).

Antrajame sete KSM Startas komandai užėjo taškų badas, jos niekaip nepralaužė geros "Bellona" gynybos ir negana to, jos dar pačios dažnai klydo priimdamos gerus varžovių padavimus. "Bellona" šiame sete smaginosi žaidimu ir lengvai rinko taškus, jos puikiai servavo ir neleido varžovėms pasvajoti apie pergalę. "Bellona" lengvai laimėjo šį setą rezultatu - 13:25 (0:2).

Trečiajame sete žaidimas daug nepasikeitė šeimininkės stengėsi rodyti geresnė kovą ir pačios pradėjo spausti varžoves nuo padavimo linijos. Šiek tiek atsipalaidavusios "Bellona" žaidėjos pradėjo dažniau klysti, tačiau atėjus svarbiems taškams jos susikaupė, pelnė penkis taškus iš eilės ir stipriai atirūko nuo savo varžovių kurios iki seto pabaigos, jų pasivyti nesugebėjo ir palaimėjo rezultatu - 20:25 (0:3).

Puslapis peržiūrėtas: 6781

Komentarai