Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs LSMU (3:1)

Vitameda ‒ Rudens „RIO“ vyrų taurės 2019 čempionai

Vitameda ‒ Rudens „RIO“ vyrų taurės 2019 čempionai

 Šiandien, Spalio 30 d., Rudens "RIO" vyrų taurės finale, RIO arenoje susitikimo VItamedos ir LSMU tinklininkai ir po emocingų keturių setų, taurę į viršų kėlė Vitamedos tinklininkai 3:1 (25:23; 20:25; 27:25; 25:19).

Pirmąjį setą sėkmingiau pradėjo šeimininkai, jie pradėjo 6:0 atkarpą ir ją laikė iki seto pabaigos. Daugiausiai prie sėkmingo spurto prisidėjo Vitamedos koman5 dos žaidėjas Raimundas Pocius, jis šitame sete pelnė 5 taškus. Setui einant į pabaigą LSMU vyrukai, taip lengvai nenorėjo pasiduoti ir spurtavo 7:13 atkarpa ir seto pabaigoje išlygino rezultatą, bet namų sienos padėjo šeimininkams laimėti pirmąjį setą rezultatu 25:23.

Antrasis setas prasidėjo abiejų komandų atakų keitimaisi. Jei viena komanda padarydavo klaidą sekdavo ir kitos komandos klaida, jei taškas, tai kita ekipa, taip pat sėkmingai užpuldavo savo varžovus. Rezultatui esant 17:17, LSMU vyrukų spurtas padėjo įgauti apčiuopemą persvarą, kurią nusinešė iki seto pabaigos 20:25.

Trečiajame seto "po šalto dušo" prabudę šeimininkai pradėjo vėl demonstruoti efektingą tinklinį. Iki seto pabaigos komandos, nei viena nenorėjo pripažinti kitos pranašumo, tačiau pabaigą geriau sužaidė Vitamedos tinklininkai. Setas pasibaigė 27:25.

Ketvirtajame sete, Vitameda iš kart nuo pirmų taškų ėmė seto kontrolę 4:1. Nors ir iki seto vidurio LSMU tinklininkai išlygino rezultatą 15:15. Tačiau šeimininkai nenorėjo žaisti penkto seto ir susikaupė paskutiniam spurtui dėl Rudens "RIO" vyrų taurės. Jie sužaidė atkarpą 10:4 ir šventė varžybų ir visos taurės pergalę 25:19.

Komandos buvo apdovanotos medaliais ir taurėmis. Norėtume palinkėti gero ir sėkmingo artėjančio sezono.

Rezultatyviausias varžybų žaidėjas buvo Nerijus Glodenis.

Puslapis peržiūrėtas: 3667

Komentarai