Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: ASU vs KCSM - KAUNO VILKAI - 2 (3:1)

"KCSM-KAUNO VILKAI-2" neatsilaikė prieš "ASU"

"KCSM-KAUNO VILKAI-2" neatsilaikė prieš "ASU"

Gruodžio 12 dieną, Aleksandro Stulginskio universiteto sporto salėje įvyko "C" lygos varžybos, kuriose susitiko šeimininkai "ASU" ir svečių komanda "KCSM-KAUNO VILKAI-2". Po kovos pergale džiaugėsi šeimininkų teisėmis žaidę tinklininkai - 3:1.

Pirmasis setas prasidėjo puikiu šeimininkų žaidimu, ko pasekoje svečiams buvo sunku kovoti, jie daug klydo kas leido lengvai rinkti taškus “ASU” tinklininkams. “KCSM-KAUNO VILKAI-2” šiame sete buvo sutriuškinti 25:6.

Antroji žaidimo dalis buvo kur kas įdomesnė ir efektingesnė. Šeimininkai matyt per daug atsipalaidavo po pirmojo seto, o “KCSM” stengėsi įrodyti, kad atvyko pakovoti. Seto pirmoji dalis buvo taškas į tašką, tačiau pabaigoje jau matėsi svečių pranašumas, kas lėmė išnaudoti dvejas pertraukėles “ASU” komandos treneriui. Seto pabaigoje intrigos šeimininkai nesukūrė, ir šio seto pergalę atidavė “KCSM” ekipai.

Trečiasis setas prasidėjo “ASU” spurtu, supratę, kad atsipalaiduoti neverta, kovojo dėl pergalės. Svečiai daug klydo, trūko drausmės žaidime, tuo tarpu šeimininkai taškas po taško artėjo pergalės link. 15:5; 20:12 ir galiausiai 25:15. 2:1 “ASU” priekyje.

Ketvirtoji žaidimo dalis vėl prasidėjo “ASU” tempu, svečiai vėl buvo priversti vytis varžovus. “KCSM-KAUNO VILKAI-2” ekipos treneris išnaudojo savo pertraukėles, kad pagerinti, sustiguoti žaidimo braižą, tačiau seto pabaigoje pritrūko ryžto ir pasitikėjimo savim jauniesiems tinklininkams. Jie pralošė šią partiją 22:25 ir leido šeimininkams švęsti pergalę 3:1.

Po rungtynių nugalėtojų “ASU” komandos kapitonas Mindaugas Kinderis apie kova kalbėjo taip: “banguotos rungtynės, pirmame sete sekėsi neblogai, antrame atsipalaidavome, paskui susiėmėm ir pavyko laimėti. Varžovai stipri komanda”.

“KCSM-KAUNO VILKAI-2” komandos treneris R. Ungurys kalbėjo: “vaikų toks amžius, kad jie neprognozuojami. Techniškai neatsiliekame, bet jie bijo laimėti prieš vyresnius”.
 

Puslapis peržiūrėtas: 1243

Komentarai