Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: ASU vs KAUNO SRC (1:3)

C lygos lyderių mūšyje - Kauno "SRC" pergalė

C lygos lyderių mūšyje - Kauno "SRC" pergalė

Pirmadinio vakarą Aleksandro Stulginskio Universiteto sporto salėje ginklus surėmė "Medaus Pirkliai. C lygos" lyderiai "ASU" ir Kauno "SRC". Nuo pat susitikimo pradžios užtikrintai į priekį išsiveržę svečiai laimėjo pirmuosius du setus, o trečiajame atsipalaidavo ir leido "ASU" tinklininkams sušvelninti rezultatą, tačiau ketvirtajame sete fortūna vėl šypsojosi Kauno "SRC", kurie šventė pergalę 1:3 (16:25; 28:25; 25:16; 17:25).

Mačo pradžia sėkmingiau klostėsi svečiams - "SRC" išsiveržė į priekį 1:5. Vėliau atsigavo ir aikštės šeimininkų puolimas ir skirtumas kiek aptirpo (8:11), tačiau iniciatyvą savo rankose išlaikė "SRC", užbaigdami setą serija 3:7 (16:25).

Antrasis setas prsidėjo trimis iš eilės "SRC" taškais, tačiau "ASU" netruko išlyginti rezultatą, o dar po keleto minučių šeimininkai jau pirmavo 6:5. Deja ilgai išlaikyti persvaros "ASU" tinklininkams nepavyko antroje seto pusėje "SRC" spurtavo 0:7 ir persvėrė rezultatą (15:22). Setą rezultatu 18:25 laimėjo svečiai ir padidino bendrą persvarą 0:2.

Trečiojo seto pradžioje aikštės šeimininkai demonstravo kur kas geresnį žaidimą ir iškart išsiveržė pirmyn 8:1. Svečių komandos tinklininkai šiam sete susikaupimo nebeatgavo ir pralaimėjo atkarpą solidžiu skirtumu - 25:16 (1:2).

Ketvirtoji susitikimo dalis prasidėjo "ASU" serija 5:3, tačiau po kurio laiko svečiai persvėrė rezultatą (7:8), o antroje seto pusėje surengė įspūdingą spurtą 1:11 ir laimėjo setą rezulatatu 17:25 (1:4).

"Buvo įtemptos rungtynės, varžovas itin stiprus. Daugelyje situacijų sužaidėme neblogai, turbūt pritrūko sėkmės. Sveikinam prišininkus su puikia pergale" - kalbėjo "ASU" komandos kapitonas M.Kinderis.

Priešininkams pagyrų negailėjo ir Kauno "SRC" komandos trenerė L.Kupčiūnienė: "Varžovas stiprus - buvo įtemtpos rungtynės, bet laimėjom. Buvo sunku, vis dėlto žaidėm prieš grupės lyderius. Bet dar ne vakaras - sezonas neibaigė".

"ASU": Mindaugas Kinderis (12), Sigitas Labanauskas (12), Albertas Maskaliūnas (3).

Kauno "SRC": Nerijus Glodenis (11), Gediminas Laurinavičius (10), Andrius Saliamonas (7, 10 rez. perd.).

Puslapis peržiūrėtas: 1357

Komentarai