Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: ASU vs LSU (3:0)

"ASU" merginos nepaliko jokių vilčių varžovėms

"ASU" merginos nepaliko jokių vilčių varžovėms

Vasario 18 dieną, 17.30 val., "A.Stulginskio" universiteto sporto salėje, susitiko "Dailiosios" lygos komandos "ASU" (šeimininkės) ir "LSU". Be savo lyderių atvykusios "LSU" komandos tinklininkės sugebėjo priešintis tik pirmame sete, vėliau varžovės tiesiog dominavo aikštelėje ir pasiekė užtirintą pergalę, sausu rezultatu 3:0.

Rungtynės prasidėjo lygiu abiejų komandų žaidimu. Skirtumas buvo vos kelti taškai ir atrodė, jog susitiko dvi lygiavertės varžovės. Vistik po lygios seto pradžios į priekį atitrūko šeimininkės, kurios pasiekė nedidelį pranašumą ir tai leido joms džiaugtis pirmąją pergale šį vakarą. Setas baigėsi rezultatu 25:18.

Antrame sete "LSU" merginos atrodė visiškai kitaip. Jau nuo pirmųjų atakų į priekį staigiai nutolo šeimininkės, kurios demonstravo ypač kokybišką žaidimą, vengė klaidų ir sužaidusios geriausią atkarpą šiose rungtynėse pasiekė netgi triuškinamą pranašumą. Šį setą "LSU" pralaimėjo tiesiog beviltiškai, rezultatu 25:9.

Lemiamas buvo trečiasis setas, kurio metu komandų žaidimas išliko nepasikeitęs. "LSU" merginos nuleido rankas, nors jų trenerė megino keisti situaciją. Labai galingai sužaidusios ir šį setą "ASU" tinklininkės laimėjo jį rezultatu 25:11, o rungtynes 3:0.

Po rungtynių "ASU" treneris A.Kazlauskas teigė, kad varžovės neturėjo šį kartą keleto svarbių žaidėjų, neapsigindavo nuo padavimų ir tai "ASU" komandai atnešė nesunkią pergalę.

"ASU": U.Veršilaitė 19, K.Lukoševičiūtė 12, I.Lynikaitė 17 rez. perdavimų.

"LSU": V.Ruškytė 7, S.Kažukauskaitė 7, A.Leikutė 11 rez. perdavimų.

Puslapis peržiūrėtas: 1283

Komentarai