Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: ASU vs CUKRAINIS (3:1)

"ASU" iškovojo nelengvą pergalę prieš "CUKRAINIS" ekipą

"ASU" iškovojo nelengvą pergalę prieš "CUKRAINIS" ekipą

2012-12-12 Aleksandro Stulginskio universiteto sporto salėje įvyko Dailiosios lygos varžybos, kuriose susitiko šeimininkės "ASU" ir svečių komanda "CUKRAINIS". Po kovos pergale džiaugėsi šeimininkių teisėmis žaidžiusios tinklininkės - 3:1.

Rungtynės prasidėjo “CUKRAINIS“ komandos padavimu, nors pirmuosius taškus pelnė šeimininkės, tačiau paskui sekė svečių spurtas, kuris buvo nepavėjamas „ASU“ merginoms. Pirmajame sete intrigos sukurti nepavyko, „CUKRAINIS“ lengvai žygiavo šio seto pergalės link 6:3 ; 9:6 ; 18:8 ; 22:12 ir galiausiai 25:13.

Antrasis setas prasidėjo visiškai kitu šeimininkių žaidimu, agresyvesnis žaidimas privertė „CUKRAINIS“ klysti, tai leido nesunkiai rinkti taškus „ASU“. Iki žaidimo vidurio komandos žaidė taškas į tašką, tada sekė svečių spurtas ir rezultatas 16:10. Šeimininkės nepasimetė ir neatidavė seto pergalės, o kaip tik susikaupusios bandė atsigriebti už padarytas klaidas. Netrukus rezultatas tapo lygus, o vėliau jau teko vytis svečių ekipai. „CUKRAINIS“ tinklininkės pasinaudojo pertraukėle, bet ji greičiausiai naudingesnė pasirodė „ASU“, setas baigėsi 25:23. Serijos rezultatas lygus 1:1.

Trečioji žaidimo dalis prasidėjo pakiliu šeimininkių žaidimu 4:0, tačiau „CUKRAINIS“ greitai rezultatą išlygino ir persvėrė savo pusei, bet neilgam. Iki seto pabaigos nei viena komanda negalėjo išsiveržti apčiuopiamesniu rezultatu. Kėlinio pabaigoje svečių komanda pirmavo 24:21, bet „ASU“ neatidavė paskutiniojo taško, o išplėšė pergalę 26:24 „CUKRAINIS“ komandą pasiųsdama į nokautą.

Paskutiniojoje žaidimo dalyje netruko emocijų abiejose komandose, tačiau tvirtesnės buvo „ASU“ merginos, kurios viso seto metu diktavo savo žaidimą, svečių ekipa bandė iškovoti penktojo seto galimybę, bet viltis sudaužė užtikrinantis šeimininkių žaidimas. 25:21. 3:1 „ASU“ šventė pergalę.

Po rungtynių Aleksandro Stulginskio universiteto merginų komandos treneris Alfonsas Kazlauskas kalbėjo taip: „pagaliau pergalė atėjo ir į mūsų kiemą, tai yra viltis, merginom reikėjo to pasitikėjimo kurį įgavo antrame ir trečiame kėlinyje, tačiau turiu paminėti, kad trūksta žaidimo greičio.“
 

Puslapis peržiūrėtas: 1526

Komentarai