Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSU vs Bellona (2:3)

„Bellona“ laimi prieš „LSU“

„Bellona“ laimi prieš „LSU“

 Moterų „Dailiosios“ A lygos varžybose susikovė „LSU“ ir „Bellona“ ekipos. Po atkaklios ir ilgos kovos, svečių ekipa laimi varžybas 2:3
Pirmame sete komandos rodo pasiruošimą ir gana aktyvų žaidimą. Nors „Bellona“ ekipos susirinko tik 7 žaidėjos, o ant „LSU“ komandos atsarginių suolelio sedėjo kur kas daugiau pamainos. Toks kiekybinis pranašumas, pirmame sete neatsilaikė prieš „Bellona“ kokybišką žaidimą (22:25)
Antrame sete naujai sustyguota „LSU“ komanda demosntravo tai, ką išmoko treniruočių metu, o svečių ekipai teko tik kuo inirtingiau gintis, nes suaktyvėjąs „LSU“ puolimas atrodė gana grėsmingai. Varžybosm tęsiantis, nuo savo priešininkių „Bellona“ ekipa labai daug nenutolo, o kelios gana staigios atakos „LSU komandoje atnešė joms pergalę (25:23)
Trečiame sete vėl puikius tinklinio įgudžius demosntravo turnyrinės lentelės favoritės „Bellona“ ekipos žaidėjos. Puikiai atliktas puolimas ir nepriekaištinga gynyba, buvo tikrai sunkus riešutėlis, kurio šiame sete „LSU“ komandai nepavyksta išlukštenti (22:25)
Ketvirtame sete, „LSU“ ekipos merginos puikiai žaidžia gynyboje, ir tai tampa neiveikiama užduotimi „Bellona“ komandai. Seto pabaigoje, į aikštelę išleisto puolėjos sustipriną šeimininkių komandos puolimą, kas atveda jas iki pergalės šiame kėlinyje (25:19)
Paskutiniame, šių rungtynių kėlinyje, „LSU“ komanda startuoja puikiai išsiverždama į priekį,tačiau tai trunka gana trumpai, nes susikaupusi ir pegalės ištroškusi „Bellona“ komanda taškas po taško artėją prie savo priešininkių, o jas aplenkusios laimi sėtą ir varžybas (8:15)

Puslapis peržiūrėtas: 5108

Komentarai