Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM - KAUNO VILKAI - 2 vs ASU (0:3)

"ASU"lengvai susitvarkė su "Kauno Vilkais-2"

"ASU"lengvai susitvarkė su "Kauno Vilkais-2"

 Antradienį (02 12) „Aušros“ gimnazijos salėje įvyko KTML C lygos rungtynės, kur susitiko „ASU“ vieni iš lyderių „ASU“ ir „Kauno Vilkai-2“ (šeimininkai). Kaip ir buvo galima tikėtis, rungtynės baigėsi sausu šeimininkų pralaimėjimu 3:0.

Pirmajame sete svečių tinklininkai iškart ėmėsi iniciatyvos ir surengė spurtą, kuris, galima sakyti, truko iki pat pabaigos. Šeimininkai beveik visus savo taškus pelnė iš „ASU“ tinklininkų klaidų puolime. Setas baigėsi rezultatu 25:14.

Antrajame sete šeimininkai jau atrodė labiau įsižaidę, geriau organizavo atakas ir apylygę kovą sugebėjo palaikyti iki seto vidurio. Vis dėlto svečių tinklininkai galiausiai nusprendė nebejuokauti ir, sužaidę kelias rezultatyvias atkarpas, vėl laimėjo setą tvirtai bei užtikrintai 25:16.

Trečiajame sete situacija nesikeitė. Šeimininkai itin daug klydo, o tuo naudodamiesi svečiai susikrovė užtikrintą pranašumą (15:5). Vėliau pastarieji vadeles kiek atleido, atsipalaidavo ir taip pat leido sau nemažai suklysti. Vis dėlto iki intrigos buvo dar toli. Setas ir vėl baigėsi svečių pergale 25:16.

Nepaisant tokio rungtynių rezultato, „ASU“ žaidėjas M. Kinderis teigė, jog rungtynės buvo sunkios: „Jaunimas po pirmojo rato atrodo patobulėję, o mes buvome visai nesusikaupę, atsipalaidavę“.

Puslapis peržiūrėtas: 1214

Komentarai