Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: ASU vs KCSM (3:1)

"ASU" įsirašė sau dar vieną pergalę

"ASU" įsirašė sau dar vieną pergalę

Trečiadienio vakarą "ASU" savo aikštelėje, "Medaus Pirkliai. C Lygos" pirmenybėse priėmė "KCSM" tinklininkus. Užtikrintai pradėję susitikimą, šeimininkai vėliau turėjo gerokai pavargti, kad iškovotų penktąją pergalę iš šešių rungtynių rezultatu 3:1 (25:14; 23:25; 25:18; 25:23).

Susitikimo pradžioje sėkingiau rungtyniavo "ASU" tinklininkai, išsiveržę į priekį 7:3. Netrukus šeimininkai padidino savo pranašumą ikiaštuonių taškų - 17:9, o setą baigė pirmaudami vienuolika (25:14).

Antrajame sete vaizdas jau buvo visiškai kitoks - iniciatyva nuo pat pradžių buvo "KCSM" tinklininų rankose, svečiai "šovė" į priekį 1:6, tačiau "ASU" netruko išlyginti rezultatą (7:7) ir po to persverti savo naudai (14:10). Vis dėlto svečiai nebuvo linkę nusileisti ir seto pabaigoje spurtavo 2:8 ir išlygino mačo rezultatą - 1:1 (25:25).

Trečiąjį setą sėkmingiau pradėjo aikštės šeimininkai - "ASU" išsiveržė į priekį 6:2, tačiau svečiai nerukus persvėrė rezultatą (6:7). Vėliau kova vyko taškas į tašką ir tik seto pabaigoje sėkmė nusišypsojo "ASU" tinklininkams, kurie kėlinuką spurtu 10:3 (25:18).

Ketvirtajame sete "ASU" iškart ėmėsi iniciatyvos ir greit susikrovė penkių taškų persvarą (9:5), tačiau svečiai nepasidavė ir išlygino rezultatą - 15:15. Nors šeimininkai visąlaik buvo mažu žingsneliu priekyje, "KSM" tinklininkai lipo varžovams ant kulnų. Pergalę išplėšti šeimininkams pavyko tik nežymia persvara 25:23 (3:1).

Po rungtynių "KCSM" trenerė R.Skorupskienė kalbėjo nedaug: " esame jauna komanda, labai trūksta patirties, žaidybinio drausmingumo, bet mes dar mokomės";

"Rungtynės buvo geros, varžovai stiprūs - manau, jei kitais metai dalyvaus, bus labai stipri komanda. Na, o mes ruošiamės sekantiems susitikimams" - kalbėjo "ASU" komandos kapitonas M.Kinderis.

"ASU": Mindaugas Kinderis (16), Sigitas Labanauskas (15), Evaldas Žibaitis (8), Julius Gaučas prie pergalės prisidėjo 15-ka rezultatyvių perdavimų.

"KCSM": Ovidijus Vaškevicius (18), Vilius Janauskas (9), Andrius Znaidauskas (6), Aidas Kačinskas (11 rez. perd.).

 

Puslapis peržiūrėtas: 1193

Komentarai