Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

,,TOP SPORT“ paplūdimio vyrų tinklinio lygos apžvalga

,,TOP SPORT“ paplūdimio vyrų tinklinio lygos apžvalga

Kovo 10d. vėl įvyko ,,TOP SPORT" paplūdimio vyrų tinklinio lygos rungtynės. Šiandien susikovė visos aštuonios lygos komandos: ,,AKSA Gelžbetonio konstrukcijos" vs ,,Vataip" 2:0;
,,Raudondvaris" vs ,,Mėlyni" 1:2;
,,Nando" vs ,,Top Sport" 0:2;
,,Vataip" vs ,,Iš alaus" 1:2;
,,Raudondvaris" vs ,,AKSA Gelžbetonio konstrukcijos" 0:2;
,,Iš alaus" vs ,,Perkūnas" 1:2;
,,Nando" vs ,,Vataip" 0:2;
,,Top Sport" vs ,,Mėlyni" 1:2;
,,Iš alaus" vs ,,Nando" 2:0;
,,Perkūnas" vs ,,Mėlyni" 0:2;
,,Mėlyni" vs ,,Iš alaus" 2:0;
,,Vataip" vs ,,Iš alaus" 2:0.

Šiandien be pralaimėjimų sužaidė ir tik po vieną pralaimėjimą savo sąskaitose turinčios ,,AKSA Gelžbetonio konstrukcijos" bei ,,Mėlyni" ekipos. Jos ir yra turnyrinės lentelės viršuje, atitinkamai - 24 taškai ir 22 taškai.

,,Raudondvaris" šiandien žaidė 2 rungtynes, deja, abiejos buvo ne jų naudai, ekipa nusileido turnyrinės lentelės lyderiams ,,AKSA Gelžbetonio konstrukcijos" ir ,,Mėlyni" komandoms, tačiau jie visdar lieka treti su 16 taškų.

Ketvirti lentelėje yra ,,Top Sport" ekipa, kuri šiandien nusileido ,,Mėlyni" ekipai, bet nugalėjo prieš šios dienos autsaiderius ,,Nando". ,,Top Sport" savo sąskaitoje turi 14 taškų.

Po šiandienos rungtynių ,,Vataip" ir ,,Perkūnas" ekipos apsikeičia vietomis turnyrinėje lentelėje, ,,Vataip" su 10 taškų šiandien iškovoja dvi pergales bei patiria 3 pralaimėjimus ir atsiduria penktoje vietoje, na, o ,,Perkūnas" su viena pergale ir prailaimėjimu šiandienos turnyre atsiduria šeštoje vietoje, turėdama 8 taškus.

Iki šiol be pergalių buvusi ,,Iš alaus" ekipa šiandienos turnyre iškovoja dvi pergales ir iš paskutinės vietos šoka į septintąją, turėdama 4 taškus.

Na ir aštuntoje vietoje, deja, bet šiandien nepelniusi pergalių lieka ,,Nando" ekipa, kuri savo sąskaitoje turi vieną laimėjimą ir 2 taškus.

 

Ir toliau naudingiausias, rezultatyviausias, bei daugiausiai ,,eisų" padaręs žaidėjas lieka Rytis Kvieska (,,AKSA gelžbetonio konstrukcijos"), o daugiausiai rezultatyvių perdavimų atlikęs - Skirmantas Staniulis (,,Top sport"). Na, o daugiausiai užtvarų atlikęs žaidėjas yra Rytis Vaičys (,,Top Sport").

Komentarai

Puslapis peržiūrėtas: 8957