Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

,,TOP SPORT“ paplūdimio vyrų tinklinio lygos čempionais tapo ,,AKSA Gelžbetonio konstrukcijos“ ekipa

,,TOP SPORT“ paplūdimio vyrų tinklinio lygos čempionais tapo ,,AKSA Gelžbetonio konstrukcijos“ ekipa

Kovo 31d. Rio smėlio arenoje įvyko ,,TOP SPORT" paplūdimio vyrų tinklinio lygos finalai. Pusfinalyje ir finale susitiko ,,AKSA Gelžbetonio konstrukcijos", ,,Mėlyni", ,,Top Sport" ir ,,Raudondvaris" ekipos. Tuomet paaiškėjo, jog ,,AKSA Gelžbetonio konstrukcijos"ekipa yra turnyro čempionai. Antroji vieta atiteko ,,Mėlyni" ekipai, trečiają iškovojo ,,Top Sport", na o ,,Raudondvaris" liko ketvirti.

Pirmąjame pusfinalyje susitiko ,,AKSA Gelžbetonio konstrukcijos" su ,,Top Sport" tinklininkais. Jėgoms išsiaiškinti prireikė trijų setų. Pirmojo seto metu jėgos buvo visiškai lygios, abi ekipos žaidė taškas į tašką, tačiau seto pabaigą tiksliau sužaidę ,,AKSA Gelžbetonio konstrukcijos" ekipa, jį laimi 21:18. Antrajame sete nuo pirmųjų taškų geriau ėjosi ,,Top Sport" ekipai. Įgavč nemenką taškų persvarą (6:11; 12:18) užbaigė setą savo pergale 17:21. Trečiajame sete vėl vyko atkakli kova (6:6; 11:11), tačiau stipresni buvo ,,AKSA Gelžbetonio konstrukcijos" ekipa - 15:12.

Kitoje pusfinalio kovoje susitiko ,,Mėlyni" ir ,,Raudondvaris". Abiejų komandų jėgos buvo apylygės, todėl vėl gi prireikė trijų setų pergalei pelnyti. Pirmojo seto metu ekipos žaidė gana lygiai, nors setą nugalėjo ,,Mėlyni" 21:19. Antrajame sete, ,,Mėlyni" ėmė daryti klaidas, tuo naudodamasis ,,Raudondvaris" taikliai pelnė taškus ir be vargo iškovojo seto pergalę 14:21. Prasidėjus lemiamam setui, iniciatyvos iškart ėmėsi ,,Mėlyni" (9:4; 12:6), ir be didelio vargo nugalėjo - 15:10.

Mažajame finale susitiko ,,Top Sport" su ,,Raudondvaris" ekipa. Žaidimas nebuvo ilgas, truko du setus. Pirmajame sete žaidimas buvo gana atkaklus, nors ,,Top Sport" turėjo nemenką taškų persvarą savo sąskaitoje, ,,Raudondvaris" kovojo dėl kiekvieno taško 21:16, tačiau antrąjame sete, jie palūžo, savo jėgomis pelnė vos pora taškų, na, o ,,Top Sport" vyrai be vargo rinko taškus ir iškovojo trečiają vietą 21:5.

Dižiajame finale dėl pirmosios vietos kovojo ,,AKSA Gelžbetonio konstrukcijos" su ,,Mėlyni" ekipa. Žaidimas taip pat truko du setus. Nors nuo pirmojo seto pradžios tiksliau kamuolius į varžovų aikštelės pusę mušė ,,AKSA Gelžbetonio konstrukcijos". ,,Mėlyni" ekipai tai daryti sekėsi prasčiau, tačiau jie setą pralaimėjo vos trijų taškų skirtumu 21:19. Jau nuo antrojo seto pradžios ėmė ryškėti ,,TOP SPORT" paplūdimio vyrų tinklinio lygos čempionai. ,,Mėlyni" seto metu pelnė tik 10 taškų ir nesunkiai atidavė pergalę ,,AKSA Gelžbetonio konstrukcijos" ekipai auksą.

Po rungtynių buvo apdovanoti geriausieji lygos žaidėjai. Jais tapo:

Naudingiausias žaidėjas Rytis Kvieska;
Rezultatyviausias žaidėjas Rytis Kvieska;
Daugiausiai atlikęs "Eisų" Rapolas Kymantas;
Daugiausiai atlikęs rezultatyvių perdavimų Skirmantas Staniulis;
Daugiausiai pastatęs užtvarų Rytis Vaičys.

Komentarai

Puslapis peržiūrėtas: 8993