Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: VITAMEDA vs ASU (0:3)

"ASU" sezoną pradėjo pergale prieš "Vitamedą"

"ASU" sezoną pradėjo pergale prieš "Vitamedą"

Antradienio vakarą Kauno Statybininkų mokyklos salėje susitiko KTML C lygos komados - "Vitameda" (šeimininkai) ir "ASU". Nors didžiąją susitikimo dalį žaidimas vyko gan permainingai, lemiamais momentais svečiai demonstravo aukštesnį meistriškumą ir iškovojo "sausą" pergalę rezultatu 0:3 (20:25; 16:25; 19:25).

Susitikimo pradžioje žaidimas vyko taškas į tašką. Nors "ASU" tinklininkai buvo mažu žingsneliu priekyje, aikštės šeimininkai lipo varžovams ant kulnų. Setui įpusėjus svečiai išsiveržė į priekį 11:17, tačiau "Vitameda" pelnė šešis taškus iš eilės ir išlygino reultatą (17:17), vis dėlto seto pabaigoje labiau sekėsi "ASU", kurie pirmąjį setą laimėjo 20:25.

Antrajame sete svečių ekipa iškart ėmėsi iniciatyvos ir susikrovė solidžią persvarą - 5:19. Nepaisant to, antroje seto dalyje "Vitameda" "truktelėjo" į priekį ir ženkliai sumažino atsilikimą (16:23), tačiau "ASU" nepaleido fortūnos ir baigė setą pirmaudami 16:25.

Trečiojo seto pradžia sėkmingesnė buvo jau "Vitameda" tinklininkams - šeimininkai beveik visą laiką pirmavo pora taškų, tačiau "ASU" antroje kėlinuko pusėje vėl buvo stipresni ir persėrę rezultatą savo naudai, baigė susitikimą trijų setų pergale - 19:25.

"Pirmosios rungtynės pakankamai neblogos, nors komanda dar nauja, nesusižaidusi. Varžovai taip pat pasirodė gan gerai - tik mums labiau pasisekė" - kalbėjo "ASU" žaidžiantysis treneris M.Kinderis.

"Vitameda" komandai 6 taškus pelnė D.Baltrušaitis, po 4 pridėjo A.Vinkauskas ir S.Uleckas.

"ASU" rezultatyviausias buvo M.Kinderis (8), 6 taškus pelnė K.Šikšnius, 5 - S.Labanauskas.

Puslapis peržiūrėtas: 1021

Komentarai