Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: ASU vs KSCM-2 (1:3)

"KSCM-2" pasiekė nelengvą pergalę

"KSCM-2" pasiekė nelengvą pergalę

 Vasario 5 dieną, 16.15 val., "A.Stulginskio" universiteto sporto salėje, susitiko "Dailiosios" lygos komandos "ASU" ir "KSCM-2". Pirmieji du setai buvo ypač atkaklūs ir komandos pasidalino po pergalę. Vistik trečiame sete inicatyvą prarado "ASU" komanda. Šeimininkės nesugebėjo atsilaikyti ir ketvirtame sete, kuriame lemiamą pergalę pasiekė "KSCM-2" tinklininkės. Rungtynių rezultatas 1:3.

Pirmasis setas prasidėjo lygiai ir atkakliai, o pirmosios į priekį atitrūko šeimininkės - "ASU" tinklininkės (17:9). Tačiau jos pirmavo neilgai ir "KSCM-2" merginos sugebėjo išlyginti rezultatą. Abi komandos labai stengėsi dėl pergalės, treneriai išnaudojo visas minutines pertraukėles, o kuri komanda vertesnė pergalės, paaiškėjo tik paskutinėmis atakomis. Šį kartą tikslesnės buvo "ASU" komandos narės, kurios laimėjo rezultatu 25:23.

Antrąjį setą galima pavadinti atkakliausiu šiandien. Rezultatas keitėsi tai vienos tai kitos komandos naudai daugybę kartų. "KSCM-2" komanda labai norėjo sugražinti intrigą šiose rungtynėse ir, matyt, didelis noras joms padėjo pasiekti sunkią, bet gražią pergalę, rezultatu 22:25.

Trečiasis setas vyko taip pat atkakliai ir lėtai, bet šį kartą tai tęsėsi tik iki seto vidurio. Pajutusios pergalės skonį į priekį nutolo "KSCM-2" tinklininkės (15:19). Nors "ASU" komandos treneris ragino savo auklėtines nenuleisti rankų ir kovoti iki galo, bet prieš puikiai žaidusias varžoves joms pasipriešinti nepavyko. Galutinis seto rezultatas 18:25.

Nors kovoti dėl pergalės "ASU" komanda turėjo visas galimybes, bet merginos ketvirtame sete aiškiai atrodė palūžę, klydo paprastose situacijose ir, atrodė, jog jau nebetiki savo jėgoomis. "KSCM-2" komandai beliko ramiai sužaisti iki seto pabaigos ir lengviausia pergalė šiose rungtynėse jau buvo jų rankose. Setas baigėsi rezultatu 16:25.

"KSCM-2" komandos trenerė po rungtynių teigė, kad merginos nors ir laimėjo, bet nedemonstravo savo žaidimo, o nemažai žaidėjų yra sirguliuojančios, komanda išretinta ligų.

"ASU": U.Veršilaitė 17, K.Lukoševičiūtė 12, I.Ruškytė 8.

"KSCM-2": A.Kulytė 17, M.Kačinskaitė 16, E.Mištautaitė 8.

Puslapis peržiūrėtas: 1182

Komentarai