Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Blokada vs Dobilas (3:1)

Lemiamoje kovoje ,,Blokada“ iškovojo pergalę prieš Jonavos ,,Dobilą“

Lemiamoje kovoje ,,Blokada“ iškovojo pergalę prieš Jonavos ,,Dobilą“

Balandžio 10 d. įvyko lemiama kova tarp ,,Blokada" (šeimininkai) ir ,,Dobilas" (svečiai) ekipų dėl teisės kovoti dėl B lygos pirmosios vietos. Po įtemptos ir varginančios keturių setų kovos nugalėjo ,,Blokada" ekipa - 3:1 (25:19; 19:25; 25:20; 25:22).

Jau nuo pačios pirmojo seto akimirkos paaiškėjo, jog kova bus įtempta. Žaidimas vyko lygiomis jėgomis, jei viena komanda išsiverždavo į priekį, kitą tuoj pat pasivydavo. Atakos buvo ilgos ir varginančios, tiek ,,Blokada", tiek ,,Dobilas" stipriais smūgiais rinko taškus ir juos atremdami statė sienas. ,,Blokados" ekipoje komandą į priekį vedė L.Kirchovas, na o ,,Dobilas" ekipoje labiausiai pasižymėjo A.Daujotas. Tik seto pabaigoje geriau sužaidė ,,Blokada" ir laimėjo pirmąjį setą - 25:19 (1:0).

Anrajame sete ,,Dobilas" labiau suėmė save į rankas ir įgavo nemenką taškų pranašumą (3:8; 6:16). ,,Blokada" ėmė klysti ir nors taip pat rengė rezultatyvias atakas, jiems prasčiau sekėsi gynyboje. Na, o ,,Dobilas" ir toliau rinko taškus ir nugalėdami varžovus išlygino setų rezultatą 19:25 (1:1).

Trečiojo seto pradžioje komandos žaidė į tašką ir be klaidų taikliai atakavo. Kai rezultatas buvo 7:7, ekipos ėmė daryti klaidas. Tačiau stabiliau ėmę žaisti ,,Blokados" ekipos žaidėjai, lėtu žingsiu krovėsi taškų pranašumą (18:12; 20:14). Žinoma, ,,Dobilas" neketino lengvai pasiduoti, seto pabaigoje susiėmė, tačiau jau buvo per vėlu (24:20), nes iki pergalės ,,Blokadai" trūko visai nedaug - 25:20 (2:1).

Jau nuo ketvirtojo seto pradžios, žaidime iniciatyvos ėmėsi ,,Blokada" (13:6; 16:9). Ekipos užsivedusios atkakliai kovojo dėl kiekvieno kamuolio, vyko įtempta kova. Tačiau geriau pradėję setą ,,Blokada" nepasidavė ir neprisileido varžovų arčiau nei per du taškus (20:16; 22:20). Setas baigėsi šeimininkų pergale - 25:22 (3:1). Todėl ,,Blokada" žengia į Didijį finalą, na, o ,,Dobilas" kovos Mažajame.

Po rungtynių ,,Dobilas" ekipos žaidėjas A.Daujotas kalbėjo: ,,Gera serija su ,,Blokados" komanda, ačiū jiems. Apie šias rungtynes galėčiau pasakyt, atrodėm neblogai. Labai gerai atrodėm puolime, gynyboj blogai, jeigu ne tragiškai, tai tas ir pakišo koją, dėl ko mes ir pralošėm. Sveikinu nugalėjusią komandą, linkiu jiems sėkmės finale, o mes ruošimės kovai dėl trečios vietos."

Puslapis peržiūrėtas: 4628

Komentarai