Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Važiuojam Džesika vs NUTPA ‒ 2 (3:1)

,,Važiuojam Džesika“ įveikė ,,Nutpa ‒ 2“ ekipą

,,Važiuojam Džesika“ įveikė ,,Nutpa ‒ 2“ ekipą

Balandžio 8d. ,,Žalių" D lygos pusfinalyje susitiko ,,Važiuojam Džesika" ekipa (šeimininkai) ir ,,Nutpa - 2" komanda (svečiai). Po permainingos keturių setų kovos pergalę išplėšė ,,Važiuojam Džesika", rezultatu - 3:1 (26:24; 25:22; 18:25; 25:22).

Pirmojo seto pradžioje lyderiavo ,,Važiuojam Džesika" ekipa (9:2). Tačiau tai truko neilgai, šeimininkai prarado savąjį žaidimą, klydo tiek priėmime, tiek puolime. ,,Nutpa - 2" nieko nelaukdama, ėmėsi veiksmų ir spurtavo net vienuolikos taškų atkarpa (9:13). ,,Važiuojam Džesika" vėl lygino rezultatą ir toks žaidiams tęsėsi iki pat seto pabaigos. ,,Važiuojam Džesika" ekipą į priekį vedė D.Juodka ir T.Dulkys, o taškus ,,Nutpa - 2" ekipoje rinko N.Baltrukonis ir D.Morkevičius. Setas baigėsi šeimininkų pergale - 26:24 (1:0).

Antrajame sete kova buvo nuožmi ir nieko nesiskyrė nuo praeitojo seto. Abi komandos nežadėjo nusileisti ir kovėsi dėl kiekvieno kamuolio ir kiekvieno aikštelės metro. Žaidėjai atidavė visą save ir stengėsi neleisti nei vienam kamuoliui lengvai pasiekti grindų. ,,Važiuojam Džesika" puikiai dirbo puolime ir stipriais smūgiais griovė varžovų gynybą, bet patys kišo sau koją atlikdami per daug klaidų ir neleisdami sau atsiplėšti toliau nuo varžovų. Nors ir klaidų skaičius buvo didelis, bet jie savo geru žaidimu kompensavo savo klaidas ir lemiamais taškais sužaidė geriau. Jie šventė pergalę šiame sete rezultatu - 25:22 (2:0).

Trečiajame sete, ,,NUTPA - 2" žaidėjai darė viską, kad dar turėtų šansą laimėtį ir parodė tikrai atkaklią kovą, pridarydami varžovams daug problemų. Šiame sete ,,NUTPA - 2" sugebėjo labai gerai servuoti ir atliko netgi šešis neatremiamaus padavimus, to dėka jie stipriai išmušė varžovų žaidimą iš komforto zonos ir jie pradėjo dažniau klysti. ,,Važiuojam Džesika" nesusitvarkė su priėmimu turėjo daug problemų puldami ir leido varžovams perimti varžybų kontrolę, jie tuo pasinaudojo ir laimėjo šį setą rezultatu - 18:25 (2:1).

Ketvirtajame sete "Važiuojam Džesika" susikaupė ir susitvarkė su savo blogu priėmimu ir ten daugiau didelių problemų nebeturėjo, nors ,,NUTPA - 2" labai mažai klydo ir jų lyderis N.Baltrukonis darė viską, kad dar jų komandą galėtų pakovoti dėl pergalės, bet to nebuvo gana. Vienas žaidėjas lauke ne karys ir jis šiame sete daug pagalbos iš savo komandos draugų negavo. Tuo tarpu ,,Važiuojam Džesika" gražiai dalinosi kamuoliu ir visi žaidėjai rinko savo taškus, šito ir gerų užtvarų šiame sete pakako, kad jie galėtų džiaugtis pergalę rezultatu - 25:22 (3:1).

Puslapis peržiūrėtas: 4889

Komentarai