Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Bellona vs KSM Startas ‒ „Heksa“ (1:3)

KSM Startas-„Heksa“ komanda laimėjo ir pateko į moterų „Dailiosios“ A lygos varžybų finalą!

KSM Startas-„Heksa“ komanda laimėjo ir pateko į moterų „Dailiosios“ A lygos varžybų finalą!

Lemiamose pusfinalio rungtynėse susitiko "Bellona" ir KSM Startas-„Heksa“ komandos, rezultatu 3:1 (25:18,25:22,20:25,25:14) laimėjo labai motyvuotos ir užsivedusios sporto mokyklos auklėtinės.

Rungtynes labai sėkmingai pradėjo KSM Startas-„Heksa“ komandos žaidėjos, sėkmingai paduodamos kamuolį jos privertė varžoves dažnai klysti ir apsunkino joms puolimą. Jaunosios tinklininkės nuolat pirmavo ir per pirmąjį setą padavė net devynis ACE'us. 

Antrasis setas vėl prasidėjo KSM Startas-„Heksa“ ekipos spurtu 10:1, bet "Bellona" tinklininkės susikoncentravusios pradėjo vytis varžoves ir iki seto vidurio išlygino žaidimą bei rezultatą. Lygus žaidimas vyko iki pat seto pabaigos, bet jį laimėjo, puolime aukštesnę pavarą įjungusios, KSM Startas-„Heksa“ merginos.

Trečiojo seto pradžia buvo lyg antrojo seto atspindys, tačiau "Bellona" ekipos žaidėjos, šiek tiek nusiraminusios ir suvokusios, kad nėra kur trauktis, vėl sugebėjo seto viduryje išlyginti rezultatą. Jos nebe kartojo antrojo seto klaidų ir tiksliau sužaidusios seto pabaigą jį laimėjo ir sušvelnino rungtynių rezultatą.

Ketvirtojo seto pradžia buvo lyg pirmųjų trijų setų pradžių atkartojimas kur vėl spurtavo jaunuolės, tik šį kartą jos neleido labiau patyrusioms varžovėms net pagalvoti apie joms sėkmingą rungtynių baigtį. KSM Startas-„Heksa“ komanda užtikrintai kontroliavo visą ketvirtąjį setą, kurį lengvai ir laimėjo.

Abi komandos labai stipriai pakeitė savo veidus per dvi dienas žaisdamos dvi rungtynes tarpusavyje. Jeigu vakar padavime dominavo "Bellona" tinklininkės ir spausdamos varžoves neleido joms žaisti, tai šiandien jau buvo priešingai ir net 23 ACE'us per rungtynes atlikusios KSM Startas-„Heksa“ merginos tiesiog neleido varžovėms užtikrintai žaisti savojo žaidimo.

Gražus pusfinalis, gera kova ir daug įvairių emocijų - už visa tai dėkojame abiems komandoms!

Puslapis peržiūrėtas: 7551

Komentarai