Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: VDU ŽŪA vs Sporto fėja (1:3)

Po sunkios kovos „Sporto fėja“ nugali VDU ŻŪA ekipą

Po sunkios kovos „Sporto fėja“ nugali VDU ŻŪA ekipą

 VDU ŽŪA sporto salėje, vasario 10 dieną, susirungė VDU ŽŪA ir "Sporto fėjos" ekipa. 1:3 laimėjo svečiai.

Rungtynių pradžioje komandos žaidė apylygiai, tik įpusėjus varžyboms, pradėjo ryškėti kėlinio favoritai (8:15). "Sporto fėjos" komanda atrodė kur kas labiau susižaidusi, ir pasirengusi varžyboms, nei jų priešininkai. (15:22). Kėlinį pralaimėjusi VDU ŽŪA ekipa nenusiminė ir nenuleido rankų (16:25)

Antrasis kėlinys - apylygė kova kuri tęsėsi iki pat kėlinio pabaigos. Užsimotyvavią ir puikų žaidimą demonstruojantys VDU ŽŪA studentai varžėsi tikrai ne ką prasčiau nei jų varžovai (14:12). Supratę, kad laimėti varžybas reikės dar nemažai pasistengti, "Sporto fėjos" ekipa pradėjo kabintis į atlapus savo priešininkams, tačiau jau buvo vėlu (25:23)

Naujai pradėję kėlinį svečiai veržėsi pirmyn ir neleido prisivyti ir aplenkti savo varžovams. Toks žaidimas truko neilgai, nes kėlinys taip pat nebuvo ilgas, koks buvo prieš tai (18:25),taip užbaigę komandos kėlinį. Šiame sete geriausiai pasirodė namų ekipoje R. Marcinkevičius, o jam talkino M. Vaivada ir A. Pelekas), "Sporto fėjoje" rezultatyviausi buvo G. Kaštaunas ir V. Gubanovas)

Ketvirtas kėlinys buvo gana inirtingas, atsipalaidavusi svečių ekipa nesugebėdavo priimti M.Vaivados paduotų planerių tiesiai į išėjimą darantį žaidėją. Tokia seto praždia teikė daug vilčių VDŪ ŽŪA komandai. Po minutinės pertraukėlės, susikaupusi "Sporto fėjos" ekipa iš besivejančios šovė pirmyn ir užbaigė kėlinį savo naudai (20:25)
 

Puslapis peržiūrėtas: 5017

Komentarai