Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Fortūna vs KSM „Startas“ ‒ Tinklo draugai ‒ 1 (3:1)

Atkaklioje kovoje „Fortūnos“ komanda išplėšė pergalę prieš KSM „Startas“ ‒ tinklo draugai ‒ 1 varžoves

Atkaklioje kovoje „Fortūnos“ komanda išplėšė pergalę prieš KSM „Startas“ ‒ tinklo draugai ‒ 1 varžoves

Lapkričio 8d. 20:30 val. RIO sporto arenoje įvyko moterų "Dailiosios" B lygos varžybos. Nuo pat pirmos akimirkos kova buvo atkakli ir įtempta. Įsiplieskusi įtampa nenuslugo iki pat varžybų pabaigos. 

Pirmajame ir antrajame sete rezultatu 26:24, 25:22 pergalę pelnė puikiai pasiruošusios "Fortūnos" komandos merginos.

Trečiajame sete varžovėms 25:22 pasipriešino komandos KSM "Startas" tinklo draugai - 1 sportininkės. Susikaupusios bei sukaupusios visas jėgas bei puikiai komunikuodamos tarpusavyje merginos pergalę išplėšė trijų taškų persvara.

Deja, ketvirtajame sete to paties joms pakartoti nepavyko. Ketvirtąjį setą "Fortūnos" komandos merginos pradėjo užtikrintai ir rezultatu 6:1 išsiveržė į priekį. Nors ir priešininkių komandos atstovės atkakliai tam priešinosi, tačiau "Fortūnos" komandos sportininkės išplėšė pergalę rezultatu 25:16 ir taip įrodė, jog tikrai yra vertos pergalės šiose varžybose. 

Nugalėtojų komandos kapitonė Goda Liaudanskienė pasidalino mintimis apie rungtynes:

Džiaugiamės pirma pergale su naujai pasipildžiusia komandos sudėtimi. Rungtynių pradžia, kaip ir įprastai buvo chaotiška, tačiau po tikslių trenerio A. Gavorkos patarimų pavyko susikaupti, išnaudoti stipriąsias komandos savybes ir laimeti. Dėkojam komandai už palaikymą, o varžovėms už gražų žaidimą!

Puslapis peržiūrėtas: 3091

Komentarai