Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Marito vs RIO Arena (3:1)

Permainingoje kovoje „Marito“ namuose palaužė „RIO Arenos“ ekipą

Permainingoje kovoje „Marito“ namuose palaužė „RIO Arenos“ ekipą

 Lapkričio 16d. 18:30 val. S. Lozoraičio pagrindinės mokyklos sporto salėje įvyko "A" lygos rungtynės. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai ,,Marito" ekipa ir svečių teisėmis atvykusi ,,RIO Arena". Po keturių setų įtemptos ir aršios kovos nugalėjo "Marito" ekipos tinklininkai, rezultatu - 3:1.

Pirmasis setas prasidėjo apylyge kova. Abi ekipos buvo nusiteikusios ryžtingai ir kovojo dėl kiekvieno kamuolio, todėl jei viena komanda išsiverždavo į priekį, kita tuoj pat pasivydavo (10:10; 13:18; 18:18). Tačiau setui einant į pabaigą, ,,RIO Arenos" ekipa surengė daugiau rezultatyvių atakų, mažiau klydo ir išsiveržė į priekį. Svečių pranašumas buvo vos keli taškai, tačiau to pakako iškovoti seto pergalę - 22:25 (0:1).

Prasidėjus antrajam setui, vėl užvirė arši kova. Ekipos, tiek svečiai, tiek šeimininkai, nieko nelaukdami rodė komandinį žaidimą (8:8; 10:10). Vis tik "RIO Arenos" ekipa pradėjo klysti, o tuo tarpu šeimininkai rinko svarbius taškus ir į priekį išsiveržė jau solidžiu pranašumu - 19:14. Puiki gynyba ir greitas puolimas, leido antrąjį setą iškovoti "Marito" ekipai, rezultatu - 25:18 (1:1).

Trečiojo seto pradžioje geriau sekėsi ,,Marito" ekipai. Komandą į priekį vedė rezultatyviai kamuolius keliantis Aivaras Zubavičius, ir juos lengvais taškais verčiantys Darius Tamošaitis, bei Linas Petravičius (22:13). Užsivedusios komandos aukojosi dėl kiekvieno kamuolio, statė "sienas", vyko fantastiškas žaidimas. Tačiau, puiki Lino Petravičiaus padavimų serija (net 5 ace'ai iš eilės) ir "Marito" ekipai sėkmė šypsojosi ketvirtąjame sete - 25:19 (2:1).

Ketvirtąjį setą buvo galima prilyginti aukščiausios lygos rungtynėms. Aistros ir sportinis pyktis liejosi per kraštus, tačiau žaidimo lygis buvo tikrai aukštas. Visą setą atsilikinėjusi "RIO Arenos" ekipa (15:9), nežadėjo padovanoti lengvos pergalės priešininkams ir užkūrė tikrą pirtį. Pasiviję šeimininkus, svečiai pakilo lyg ant bangos (19:19). Iš bet kokios padėties, kartais tarsi neįmanomų kamuolių, Valentinas Lekavičius darė taškus ir išvedė savo komandą į priekį (10 taškų vien ketvirtąjame sete)  - 21:23. Vis tik "Marito" ekipa sugebėjo atsitiesti, puikiai susitvarkė gynyboje su varžovų puolimu ir išplėšė pergalę ketvirtąjame sete, bei šios dienos rungtynėse, rezultatu - 26:24 (3:1). 

Po rungtynių kalbintas "RIO Arenos" ekipos treneris A. Volobujevas, sakė: "Kaip treneriui - rungtynės man nepatiko. Daug broko ir turime problemą su trečia zona, kaip ir turėjome šią problemą, taip ir tebeturime. Bet aišku, kai sastatas padalintas į dvi dalis, tai gaunasi, kad visur po truputį kažko trūksta".

"Marito" ekipos treneris V. Lauraitis, sakė: "Kaip pradžioje sezono - buvo gana neblogas mačas. Labai gaila, kad mano komandoje mažai treniruočių, nors du kartus į savaitę treniruotumėmės, bet neišeina, darbas ir t.t. Manau pavasarį mūsų priešininkai bus už mus stipresni, negu yra dabar, bet mes tikrai nepasiduosime. O taip - smagu, draugiška atmosfera, geras žaidimas, galvoju, kad visai smagu buvo". 

Paskutinio seto paskutinių taškų video:



 

Puslapis peržiūrėtas: 39563

Komentarai