Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Dailiosios A lygos atkrintamųjų apžvalga

Dailiosios A lygos atkrintamųjų apžvalga

Finišavo dar vienos Dailiosios A lygos reguliaraus etapo pirmenybės, kuriose dalyvavo 12 komandų. Sužaidus vieną ratą paaiškėjo komandų poros, kurios kovos dėl apdovanojimų atkrintamosiose varžybose.

Pateikiame galutinę komandų rikiuotę ir komandų atkrintamųjų poras. Atkreipiame dėmesį, kad tiksli galutinė rikiuotė yra pateikta būtent šioje naujienoje, kadangi ktml puslapyje sistema šiek tiek klaidingai sugrupavo komandos, kurios pateiktos ne taip kaip aprašoma lygos nuostatuose.
1. KSM Startas – Tinklo draugai - 3
2. Vitameda - RIO
3. Bellona
4. LSMU
5. Alytaus „OCTA“
6. KTU
7. KSM Startas - HEKSA
8. Kauno kolegija
9. Cukrainis
10. KSM Startas – Tinklo draugai - 2
11. VDU
12. KSM „Startas“ - 1

Atliktos viena koregacija rankiniu būdu kaip turėtu būti pagal nuostatus, t.y. komandoms surinkus vienodai taškų pirmenybė teikiama komandai, surinkusiai geresnį laimėtų-pralaimėtų setų santykį tarp visų komandų. Tokiu būdu LSMU komanda yra 4-oje vietoje o Alytaus „OCTA“ komanda 5-oje vietoje.

Pirmosios TOP-4 komandos iškarto patenka į ¼ finalį na o 5-12 vietas užėmusios komandos, kovoja aštuntfinalyje, kuriame pralošusios komandos baigia pasirodymą pirmenybėse, o laimėjusios 1/8 finalio kovas patenka į ketvirtfinalį. Pralaimėjusios ketvirtfinalyje komandos įgauna teisę žaisti dėl Mažosios taurės apdovanojimų, o ¼ finalio nugalėtojos kovoja dėl Didžiosios taurės ir medalių. Visuose atkrintamųjų varžybų etapuose bus žaidžiama iki dviejų pergalių, o finalai vyks iš vienerių rungtynių.

Komentarai

Puslapis peržiūrėtas: 15221