Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Raudondvaris vs ASU (3:1)

"Raundondvaris" atsitiesė po pirmo pralaimėto seto ir užtikrintai nugalėjo "ASU" ekipą

Ketvirtadienio vakarą Raudondvario gimnazijos sporto salėje įvyko C lygos pirmenybių rungtynės, kuriose susitiko "Raudondvaris" (šeimininkai) ir "ASU" (svečiai). Pirmajame sete "ASU" užtikrintai nugalėjo šeimininkus, tačiau "Raudondvaris" sugebėjo atsitiesti ir užtikrintai nugalėjo varžovus, rezultatu - 3:1.

Pirmąjį setą "ASU" išlaikė iniciatyvą nuo pat pradžių seto ir laimėjo prieš "Raudondvaris" ekipą, rezultatu - 18:25 (0:1).

Antrąjį setą toliau "ASU" laikė persvarą savo rankose ( 3:6). Vis dėlto, "Raudondvaris" ekipa spurtavo atkarpa 5:0 ir persvėrė rezultatą į savas rankas ( 13:10). Svečiai taikliais smūgiais į varžovų aikštelę išlygino rezultatą, o dar po keletą puikių atkarpų įgijo 6 taškų pranašumą ( 17:23). Po minutės pertraukėlės "Raudondvaris" žaidėjai pademonstravo kovingumą ir pradėjo minti varžovams ant kulnų ( 22:24). Šeimininkai nežadėjo taip lengvai pasiduoti ir įspūdingai sužaidę seto pabaigą išygino rezultatą - 27:25 ( 1:1).

Trečiąjį setą "Raudondvaris" toliau žaidė lyg ant bangos ( 11:4). Nė akimirkai neleido pagalvoti "ASU" žaidėjams apie trečio seto pergalę. "Raudondvaris" pademonstravo didesnį meistriškumą bei užsivedimą ir persvėrė setų pergales į savas rankas. Rezultatu - 25:13 ( 2:1)

Ketvirtasis setas prasidėjo taškas į tašką ( 6:6). "ASU" komanda iš paskutiniųjų jėgų žygiavo link ketvirtojo seto pergalės ( 7:10). Vis dėlto, "Raudondvaris" pradėjo įrodinėti, kad jie šiandien yra verti pergalės ir spurtavo įspūdinga atkarpa net 9:1 ( 20:15). Šeimininkai užtikrintai sužaidė seto pabaigą ir nepaleido šios dienos pergalės iš savo rankų - 25:21 ( 3:1)

Po laimėtų rungtynių "Raudondvaris" ekipos treneris, R.Kymantas, kalbėjo:"Pagavome jų žaidimą nuo antro seto. "ASU" šiemet labai neprognazuojama komanda, labai daug kam koją pakiša. Atradom savo žaidimą ir pasisekė mums."

Puslapis peržiūrėtas: 1498

Komentarai