Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KMAIK vs Vivacolor (0:3)

,,Vivacolor“ nugalėjo ,,KMAIK“ (VIDEO)

,,Vivacolor“ nugalėjo ,,KMAIK“ (VIDEO)

Rungtynių ištraukos. I setas.

Gruodžio 7d., 18:30 val. Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegijos sporto salėje įvyko KTML ,,B“ lygos varžybos tarp aikštelės šeimininkų ,,KMAIK“ ir svečių ,,Vivacolor“. Svečiai sutriuškino varžovus rezultatu – 0:3.


Nuo pat pirmojo seto pradžios svečiai ėmė demonstruoti galingą žaidimą ir greitai išsiveržė į priekį. Tačiau vėliau pasipylusios klaidos leido šeimininkų komandai išlyginti rezultatą ir netgi jį persverti savo naudai. Tuomet abi komandos kelis kartus keitėsi sėkmingo žaidimo atkarpomis, tačiau G. Lekavičiaus ir D. Kristausko tandemo vedina „Vivacolor“ komanda seto pabaigą sužaidė sėkmingiau, bei po atkaklios kovos laimėjo pirmąjį setą 21:25 (0:1).


Antrajame sete svečių komanda nusprendė nebejuokauti ir nuo pat pirmųjų minučių „čiupo jautį už ragų“. Galingi smūgiai ir itin mažas klaidų skaičius leido jiems žaibiškai įgyti didžiulę persvarą (7:17). Šeimininkai dar bandė gelbėtis atlikdami keitimus, tačiau taškų skirtumas tarp komandų jau buvo per didelis, kad būtų galima galvoti apie pergalę šiame sete. Setas baigėsi rezultatu 10:25 (0:2).


Trečiajame sete šeimininkai neturėjo kur trauktis ir vedini R. Keručio mėgino kilti į lemiamą šturmą. Tačiau svečių komanda neleido net suabejoti savo pranašumu, setui einant į pabaigą rezultatas vėl buvo 7:17. Tačiau šeimininkų komanda nenuleido rankų ir sumažino skirtumą iki 11:18. Deja intriga tesėsi neilgai, svečiai įtvirtino savo pranašumą seto pabaigoje sužaisdami sėkmingą atkarpą (0:5) ir laimėjo setą rezultatu 14:25 (0:3).


Po varžybų „Vivacolor“ komandos narys D. Baltrušaitis sakė: „Galbūt mums šiektiek trūko susikaupimo, tačiau džiaugiamės iškovota pergale.“
 

Puslapis peržiūrėtas: 41514

Komentarai