Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Bellona vs KSM „Startas“ ‒ 1 (3:0)

Bellona šventė pirmąją pergalę KTML „Dailiojoje“ A lygoje.

Bellona šventė pirmąją pergalę KTML „Dailiojoje“ A lygoje.

 Šiandien, Lapkričio 6 d., Kauno technikos profesinio mokymo centre susitiko, Bellonos ir KSM "Startas" - 1 komandos ir po lengvos kovos šeimininkės šventė pergalę 3:0 (25:18; 25:8; 25:9).

Pirmasis setas prasidėjo apylygia kova. Komandos lengvai rinko taškus iki seto vidurio, tada Bellona spurtavo 5:0 atkarpa, kurios nepaleido viso likusio seto metu, o tik dar truputį jį padidino. Setas pasibaigė 25:18.

Antro seto pradžioje į priekį išsiveržė svečių ekipa, bet tada nuostabiai pradėjo žaisti šeimininkių komanda. Jos nuo 4:7 spurtavo 21:1 atkarpa, kuri nepaliko jokių vilčių KSM "Startas" - 1 komandai, per šitą setą Bellona suklydo, tik du kartus ir leido pelnyti savo varžovėm vos 6 taškus, iš kurių 3 buvo ace'ai. Setas pasibaigė 25:8.

Trečiajame sete, rankas jau nuleidusios šeimininkės, toliau nesugebėjo užpulti savo varžovių ir daug klydo. Tomis klaidomis ir puikia ginyba pasinaudojusios šeimininkės, išnaudojo visas savo puikias suteiktas progas ir puikiai kelėjos Tanios Matekonio pakeltus kamuolius sugebėjusios numušti šeimininkės laimėjo ir šitą setą, įspudingu rezultatu 25:9.

Puslapis peržiūrėtas: 2934

Komentarai