Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Fortūna vs Dream Team (3:0)

Dream team negalėjo atsilaikyti Fortūnos tinklininkėms

Dream team negalėjo atsilaikyti Fortūnos tinklininkėms

 Šiandien Gegužės 17 d. Kauno technikos profesinio mokymo centre, Pavasario "Sportturas" "Dailiojoje" taurėje susitiko Fortūnos ir Dream team merginos ir po trijų setų kovos pergalę šventė Fortūnos merginos 3:0 (25:23; 25:20; 25:8)

Pirmajame sete abi komandos gana lengvai rinko taškus iki seto vidurio, tada prasidėjo dramatiškas žaidimas. Iš pradžių į priekį išsiveržė šeimininkės, Fortūnos tinklininkės spurtavo 7:0 atkarpa ir rezultatas tavo 18:13, netrukus jau Dream team lygino rezultatą savo spurtu 18:18, bet seto pabaigą geriau sužaidusios šeimininkės užtikrinčiau žaidė ir šventė seto pergalę 25:23.

Antrajame sete Fortūnos tinklininkės jautėsi laisviau, o tuo tarpu Dream team merginos daugiau klydo, seto viduryje pranašumą įgavusios Fortūnos tinklininkės sugebėjo išsaugoti jį ir laimėti antrąjį setą 25:20.

Trečiajame sete Dream team jau buvo nuleidusios rankas ir atrodė, kad jau nelaimės rungtynių prieš nuostabiai žaidusias Fortūna tinklininkes. Fortūna nenuvaldomai tolo nuo savo varžovių ir lengvai laimėjo setą ir rungtynes. Setas pasibaigė 25:8.

Puslapis peržiūrėtas: 7116

Komentarai