Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU – Mintonet vs LSU (3:0)

"KTU - Mintonet" nesunkiai laimėjo prieš "LSU" komandą (VIDEO)

"KTU - Mintonet" nesunkiai laimėjo prieš "LSU" komandą (VIDEO)

Rungtynių ištraukos. I setas.II setas.

Gruodžio 10 dieną, 20:15val., KTU sporto salėje įvyko Kauno tinklinio megėjų "A" lygos varžybos tarp šeimininkų "KTU - Mintonet" ir svečių "LSU" komandų. Varžybose netrūko emocijų ir gražių epizodų, tačiau nuo pat pirmų minučių į savo rankas griebę žaidimą šeimininkai neleido varžovams nei karto pajausti pergalės skonio ir laimėjo rungtynes sausu 3:0 rezultatu. 

Pirmasis setas prasidėjo stipriu šeimininkų spurtu (11:3). "KTU - Mintonet" ir toliau nemažino apsukų setui įsibėgėjus, ypač tokiai gerai varžybų pradžiai įtakos turėjo sėkmingas duetas: P. Petrovas ir R. Jankauskas. "LSU" bandė pabusti iš miego ir sugrąžinti intrigą į pirmąją rungtynių dalį, tačiau jau buvo per vėlu ir teko nusileisti rezultatu (25:20).

Antrąjį setą šeimininkai ir toliau žaidė lyg ant sparnų. Varžovai atrodė bejėgiai prieš puikiai suburtą "KTU - Mintonet" komandą. Svečiai bandė gelbėtis pertraukėlėmis, kurios buvo tam, kad nuramint ir sustyguot žaidimą, tačiau jos buvo bevaisės. Antroji rungtynių dalis baigėsi rezultatu 25:8.

Trečiojo seto pradžia ir vėl buvo analogiška pirmiesiems (8:3). Šį kart ypač gerai žaidė M. Strioga, kurio padavimai buvo sunkiai išsprendžiamas užadavinys "LSU" komandai. Vis gi, pastarieji nenuleido rankų ir stengėsi iš paskutiniųjų kovoti iki galo. Jie surengė spurtą (1:6) ir jau buvo prie varžovų priairtėję 3-iem taškais, bet tada savo patirtį ir jėgą įrodė šeimininkai, kurie šį setą laimėjo rezultatu 25:21.

Po sėkmingų varžybų "KTU - Mintonet" treneris L. Kunigėnas komentavo: tikėjomės rimtesnių rungtynių, kadangi priešininkai yra sustiprėję, o ir patys nedemonstruojame tokio žaidimo, kurį norėtume matyti, tačiau buvome užsivedę, laimėti norėjome ir telieka džiaugtis, jog pagaliau pasiekėme pirmąją pergalę sezone sausu rezultatu 3:0.

Puslapis peržiūrėtas: 42268

Komentarai