Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: ASU vs KCSM – Kauno vilkai (3:2)

,,ASU&" namuose iškovojo pergalę prieš ,,KCSM-Kauno vilkai" komandą (VIDEO)

,,ASU&" namuose iškovojo pergalę prieš ,,KCSM-Kauno vilkai" komandą (VIDEO)

 Kovo 3d. 19:00 val. ASU sporto salėje susitiko B lygos komandos - šeimininkai ,,ASU" ir svečiai ,,KCSM - Kauno vilkai". Po penkių setų kovos pergalę iškovojo ,,ASU" rezultatu - 3:2.

Pirmasis setas prasidėjo stipriomis ,,KCSM - Kauno vilkai'' komandos atakomis. Atrodė, jog jauniesiams inklininkam nėra prieš ką žaisti. Įpusėjus setui rezultatas buvo svečių naudai (5:14). Nors ir kiek ,,ASU'' ekipa stengėsi pasivyti varžovus, jiems nepavyko. Setas buvo užbaigtas galingomis KCSM atakomis.  14:25 (0:1).

Antrajame sete KCSM vilkai vedė žaidimą iki pat jo vidurio (9:14), tačiau antroje žaidimo pusėje pradėjo daryti daug klaidų. Tai ASU rinktinei leido susigriebti ir aplenkti varžovus. Seto pabaigoje rezultatas buvo apylygis (20:20), tačiau laimė šį kartą nusišypsojo ASU tinklininkams ir setas buvo užbaigtas rezultatu - 25:23 (1:1).

Trečiasis setas buvo velniškai sunkus ASU komandai, nes tik prasidėjus žaidimui, juos KCSM vaikinai užpylė atakų kruša (7:15). Šeimininkai stengėsi atsitiesti ir prieš žaidimo galą atrodė, jog jiems tai pavyks (19:23), tačiau vilkai susikaupė ir pelnė tuos trūkstamus kelis taškus. Žaidimas buvo užbaigtas rezultatu - 19:25 (1:2).

Ketvirtajame sete užvirė įnirtinga kova. Pirmąją seto dalį vedė ASU komanda (15:11). Tačiau antrojoje seto dalyje KCSM komanda pradėjo juos grėsmingai vytis (19:17). Atrodė, kad jaunieji vilkai pralenks patyrusią ASU komandą, bet jiems pritrūko kelių taškų. Setas buvo užbaigtas rezultatu - 25:23 (1:3).

Penktajame sete pirmus du taškus pelnė svečių komanda, ASU atsakė tik vienu. Tokiu ritmu žaisdamos komandos pasiekė seto vidurį, kuriame pranašesni buvo Kauno vilkai (4:8). Po apsikeitimo aikštelės pusėmis, ASU komanda atsakė januoliams keturiais taškais iš eilės (8:8). Taip žaidimas nusitęsė iki pat galo. Seto pabaigoje atrodė, jog pergalė ASU rankose (14:13), tačiau ASU ekipa suklydo ir rezultatas buvo lygus (14:14). Kauno vilkai atakuodami nespėjo sužiūrėti ASU komandos atsako ir padarė klaidą, o klaidos po viena nevaikšto, neužilgo KCSM suklydo antrą kartą ir užbaigė žaidimą rezultatu - 16:14 (3:2)

Po varžybų ASU komandos treneris A.Kazlauskas pasakė: ,,Neįtikėtina, bet akivaizdu''.

Rungtynių video:

Puslapis peržiūrėtas: 40205

Komentarai