Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs KCSM – Tinklo draugai (3:1)

,,KTU” namuose įveikė ,,KCSM-Tinklo draugai“ (VIDEO)

,,KTU” namuose įveikė ,,KCSM-Tinklo draugai“ (VIDEO)

Vasario 11 d., 19:00 val. KTU Statybos ir architektūros fakulteto sporto salėje įvyko KTML dailiosios lygos varžybos tarp aikštelės šeimininkių ,,KTU“ ir svečių ,,KCSM-Tinklo draugai“. Šeimininkės laimėjo rezultatu – 3:1.
Prasidėjus pirmajam setui, šeimininkės triuškinančiu rezultatu išsiveržė į priekį (13:2). Svečių komanda dar bandė priešintis, o ,,KTU“ tinklininkės ir įgijusios didelę taškų persvarą neatsipalaidavo. Setas baigėsi rezultatu – 25:13 (1:0).


Antrojo seto pradžia nei iš tolo nepriminė pirmojo. Dabar jau svečių komanda diktavo savo žaidimo tempą (5:10). Visgi neilgai trukus šeimninkės sėkmingai sužaidė atkarpą ir išlygino rezultatą (10:10). ,,KCSM-Tinklo draugų“ komanda net nežadėjo užleisti dominuojančios pozicijos. Puikus komandos kapitonės A. Kulytės žaidimas vedė svečių komandą į priekį. Rezultatui esant 11:18 šeimininkės ,,prabudo“ ir ėmė kopti iš duobės. Sužaidusios sėkmingą atkarpą (7:1) ,,KTU“ komanda sumažino atsilikimą iki 1 taško (20:21). Aikštelėje užvirė tikras nervų karas. Svečių komanda paėmė minutės pertraukėlę po kurios pelnė 2 taškus, šeimininkės atsakė tuo pačiu. Intriga tęsėsi toliau, kol galiausiai seto pabaigą geriau sužaidusios jaunosios sporto mokyklos tinklininkės laimėjo šį setą rezultatu – 22:25 (1:1).


Trečiojo seto pradžioje tarp komandų vyko apylygė kova. Tačiau šeimininkės sugebėjo išlaikyti dominuojančią pozciją. Tuomet svečių komanda pelnė 4 taškus iš eilės ir įgijo trapų 1 taško pranašumą, kurį šeimininkės greitai išlygino. ,,KTU“ tinklininkės supratusios kad juokauti negalima ėmė diktuoti savo žaidimo tempą ir sužaidusios triuškinančią atkarpą (13:1), galima sakyti, nulėmė seto baigtį. Šio seto metu rezultatyviu žaidimu išsiskyrė L. Dailidė bei M. Lokytė. Po to, svečių komanda dar pelnė keletą taškų, tačiau isismarkavusios ,,KTU“ komandos jau niekas nebegalėjo sustabdyti. Setas baigėsi rezultatu – 25:16 (2:1).


Ketvirto seto pradžia labai priminė trečią setą. Komandos keitėsi sėkmingomis atakomis, tačiau rezultatui esant 9:8 šeimininkės šovė į preikį (18:10). Svečių komandai dar buvo pavykę sumažinti atsilikimą iki 5 taškų (20:15), tačiau pasivyti ,,KTU“ komandos joms taip ir nepavyko. Setas baigėsi rezultatu – 25:17 (3:1).


Po varžybų ,,KTU“ komandos trenerė A. Jakupkienė sakė: ,,Šiandien mums nelabai sekėsi. O varžovėms šiandien sekėsi gal geriau nei aną kartą, nes buvo labiau susikaupusios. Manau, kad ,,KCSM-Tinklo draigai“ galėtų žaisti dar geriau.“

,, KCSM-Tinklo draugai“ komandos trenerė E. Simonavičienė sakė: ,,Mūsų komanda labai išretėjusi. Bevik visos pagrindinės mergaitės serga ir yra traumuotos. Aišku, jaunoms mergaitėms pažaisti buvo labai gerai. Joms tai buvo tarsi debiutas, gavo progą atsistoti ir pastovėti aikštelėje ir iš tikro jos visai neblogai sužaidė.“

Rungtynių ištraukos

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 40050

Komentarai