Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU - Mintonet vs Marito (0:3)

"Marito" reguliarųjį sezoną baigė pergale prieš "KTU - Mintonet". (VIDEO)

 Ketvirtadienio vakarą KTU sporto salėje įvyko A lygos paskutiniosios reguliariojo sezono rungtynės tarp "KTU - Mintonet" (šeimininkai) ir "Marito" (svečiai). Nuo pat rungtynių pradžios tarp ekipų vyko taškas į tašką kova, tačiau "Marito" visus setus buvo vienu žingsniu priekyje ir sausu rezultatu  nugalėjo "KTU - Mintonet" ekipą. Galutinis rezultatas - 0:3.

Pirmam setui prasidėjus nė viena ekipa neįrodė didesnio savo pranašumo, tačiau svečiai pademonstravo puikią gynybą ir įgijo saugų keturių taškų pranašumą ( 4:8). Toliau žaidimas vyko taškas į tašką ir "KTU - Mintonet" niekaip nepavyko panaikinti skirtumo, tačiau po minutės pertraukėlės šeimininkai susiemė į rankas ir ne tik, kad išlygino rezultatą, bet ir įgavo minimalų pranašumą ( 19:18). Vis dėlto, "KTU - Mintonet" nepavyko išlaikyti iniciatyvos savose rankose,o "Marito" užtikrinčiau sužaidė seto pabaigą ir laimėjo pirmąjį setą - 25:27 ( 0:1)

Antrajam setui prasidėjus toliau tarp abiejų komandų vyko apyligi kova. "KTU - Mintonet" gynyba subyrėjo , o tuo pasinaudoję svečiai sugebėjo laimėti atkarpą 6:0, kur įgijo 5 taškų pranašumą ( 12:17). Šeimininkams sunkiai sekėsi sumažinti skirtumą, o "Marito" užtikrintai žingsniavo link antro seto laimėjimo. Svečiai iniciatyvos neišleido iš savų rankų ir šventė pergalę antrame sete - 20:25 ( 0:2)

Trečiąjį setą sėkmingiau pradėjo "Marito", kuri įgijo saugų pranašumą, bet "KTU - Mintonet" dėka rezultatyvių atakų pavyko išlyginti rezultatą ( 11:11). Svečiai vedami S.Narvydo sužaidė puikią atkarpą ir įgijo 6 taškų pranašumą ( 14:19). Šeimininkai pademonstravo tikrą kovingumą ir ataka po atakos pradėjo švelninti rezultatą, kol galiausia išlygino rezultatą ( 23:23). Toliau tarp ekipų vyko įtempta kova, tačiau seto pabaigoje nervų karą laimėjo "Marito" ekipa, kuri sausu rezultatu nugalėjo "KTU - Mintonet" - 25:27 ( 0:3)

Rungtynių video. II setas.

Rungtynių video. III setas.

 

Puslapis peržiūrėtas: 41262

Komentarai