Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Kviečiame dalyvauti Pavasario „Sportturas“ 2019 metų vyrų 6x6 tinklinio turnyre! APKLAUSA dėl moterų pavasario taurės.

 Kviečiame dalyvauti Pavasario „Sportturas“ 2019 metų vyrų 6x6 tinklinio turnyre! APKLAUSA dėl moterų pavasario taurės.

Pirmenybėms artėjant į pabaigą kviečiame sudalyvauti tradiciniame pavasariniame "Sportturas" taurės turnyre. Šiame turnyre gali dalyvauti visi tinklinio mėgėjai dalyvavę 2018/2019 metų "B", "C" ir "D" lygos pirmenybėse, o taip pat naujos komandos, atitinkančios nuostatus ir norinčios išmėginti jėgas tinklinio aikštelėje bei smagiai pažaisti tinklinį prieš lygiavertį varžovą.

Užpildytas registracijos anketas, kurios patalpintos nuostatuose, reikia atsiųsti adresu info@ktml.lt. Jei komanda yra dalyvavusi 2018-2019 metų Kauno tinklinio mėgėjų lygos pirmenybėse ir tokia pačia ar panašia sudėtimi planuoja dalyvauti ir Pavasario "Sportturas" turnyre, antrą kartą anketos siųsti nebūtina, užtenka tik pranešti apie tai organizatoriams ir paraiška (su koregacija ar be jos) bus automatiškai perkelta į turnyro dalyvių sąrašus.

Turnyrą registracija vyksta iki balandžio 23 dienos.

Kviečiame registruotis!

Daugiau informacijos tel. 8 676 96000

Turnyro nuostatai ČIA

 Lyga gavo paklausimą ir dėl moterų pavasario taurės turnyro. Norinčios komandos taip pat kreipkitės, jei susirinks bent 4 komandos bus taip pat suorganizuotas turnyras moterims.

 

 

Komentarai

Puslapis peržiūrėtas: 9601